Korisnici sretni

Na Apple Watch konačno stižu dugo očekivane značajke

Uz način rada za štednju baterije, korisnici Apple Watcha zamijenit će zahtjevne funkcije za bolju autonomiju svog pametnog sata.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 11. 2022. u 08:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple u novom watchOS 9 ažuriranju za Apple Watch, konačno donosi pravi način rada za štednju baterije. Riječ je o dugo očekivanoj značajki koja bi trebala osjetno produljiti autonomiju pametnog sata.

Naime, značajka se može aktivirati ručno kroz Control center ili izbornik s postavkama.

Korisnicima će, također, automatski stizati obavijest da uključe štednju, kada kapacitet baterije pametnog sata padne na 10 posto, a isključit će se kada dosegne 80 posto napunjenosti.

Kako prenosi GSM Arena, štednja baterije isključit će zahtjevnije funkcije Apple Watcha, poput always-on displaya, praćenje otkucaja srca i kisika u krvi te podsjetnike za vježbanje, javlja Bug.

Ako je sat povezan na iPhone, korisnicima će obavijesti stizati svakih sat vremena. U suprotnom, značajka će isključiti i dolazne pozive, obavijesti, Wi-Fi te mobilnu vezu.

Valja istaknuti i da će animacije biti smanjene, stoga iskustvo korištenja Apple Watcha neće biti glatko kao inače, a korisnici će imati pristup samo bazičnim funkcijama.

Kopirati
Drag cursor here to close