Korisnici ogorčeni

Brzo punjenje na Apple Watcha 7 samo uz punjač u paketu

Iz Apple navode da bi jedno punjenje baterije na njihovom novom pametnom satu trebalo pružiti oko 18 sati korištenja te da će do 80 posto kapaciteta doći za oko 45 minuta.
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 10. 2021. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple je u rujnu uz nove iPhone, iPad te iPad mini uređaje predstavio i Apple Watch 7. generacije, koji se može pohvaliti nešto većim zaslonom s tanjim obrubima, robusnijim dizajnom, ali i činjenicom da će se puniti 33 posto brže od svoga prethodnika.

Međutim, da bi korisnici novog Appleovog pametnog sata uistinu iskoristili tu pogodnost bržeg punjenja, morat će koristiti punjač koji dolazi u paketu, odnosno Apple Watch Magnetic Fast Charger, piše The Verge.

Naime, Apple je na službenim stranicama izbacio iz ponude stari punjač koji je naizgled identičan novom, no korisnici će i dalje trebati posebno pripaziti ako će, primjerice, kupovati rezervni na stranicama poput Amazona, jer postoji šansa da će dobiti onaj koji ne podržava brzo punjenje, prenosi Bug.

Valja istaknuti da će za brzo punjenje biti potreban i adapter punjača od 20 W, a zainteresirani će novi Apple Watch u Hrvatskoj moći kupiti već 15.10.

Kopirati
Drag cursor here to close