Politički dužnosnici

Uručena donacija za obnovu šuičkog doma

Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 09. 2017. u 15:16 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Delegacija koju su sačinjavali predstavnici Zaklade dr. Franjo Nevistić, te politički dužnosnici HBŽ-e, ministar financija Stipan Šarac, ministar znanosti kulture i športa Petar Galić, predsjednik Skupštine HBŽ-e Robert Bagarić, te mnogi drugi, u petak su se okupili kako bi uručili donacijski ček za obnovu Hrvatskog doma Stjepana Radića u Šujici.

Delegacija je prvo posjetila Područnu školu dr. Franje Nevistića, gdje su prošetali obnovljenom športskom dvoranom i svlačionicama. Inače, sredstva za obnovu školskih prostorija prikupljena u prošlogodišnjem Humanitarno glazbeno-nogometnom spektaklu.

''Nakon kratkog obilaska škole, uzvanici su se uputili prema Hrvatskom domu Stjepana Radića gdje je bio upriličen prIgodan program. U ime organizacijskog odbora prisutnima se obratio i zahvalio Jure Krstanović, nekoliko riječi o planovima za obnovu šujičkog doma rekao je dr. Ivić Pašalić, a afirmativne riječi, o važnosti ovog i sličnih projekata uputio je načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Vukadin'', stoji u priopćenju.

Zatim su nastupili oni koji ovakvim akcijama daju smisao, učenici šujičke škole.

Za kraj uručene su zahvalnice svima koji su doprinijeli ovogodišnjoj akciji u kojoj je skupljeno 30.000 KM, od čega je 5.000 donirano za potrebe Župe, a 25.000 za početak obnove Doma.

Humanitarno djelovanje Zaklade nastavlja se, te je najavljen 3. Humanitarno nogometno glazbeni spektakla za iduću godinu i to 10. Kolovoza, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close