INTERA Tehnološki Park i SARA

Upoznajte se s EU fondovima dostupnim u BiH u Code Hub-u Mostar

Svjesni mogućnosti koje se kriju u ovim programima, INTERA Tehnološki Park i Udruženje za saradnju i razvoj SARA zajednički organiziraju predstavljanje programa teritorijalne suradnje i IPA državnih programa.
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 02. 2023. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska unija putem Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) već dugi niz godina omogućava unaprjeđenje života i rada svih građana Zapadnog Balkana. U skupinu država korisnica IPA-e spada i Bosna i Hercegovina koja kroz različite programe može ostvarivati pozitivan učinak na stupanj razvoja svih segmenata društva.

Svjesni mogućnosti koje se kriju u ovim programima, INTERA Tehnološki Park i Udruženje za saradnju i razvoj SARA zajednički organiziraju predstavljanje programa teritorijalne suradnje i IPA državnih programa.

Novo programsko razdoblje se odnosi na period od 2021. do 2027. godine tijekom kojeg će javne organizacije, organizacije lokalne samouprave, organizacije civilnog društva, poduzeća i brojni drugi imati priliku aplicirati na različite pozive otvorene kroz različite programe i iskoristiti bespovratna sredstva za postizanje vrijednih rezultata.

Upravo o tim programima i mogućnostima koje oni pružaju predstavnici Direkcije za europske integracije pričat će u Code Hub-u Mostar u utorak, 21. veljače 2023. godine s početkom u 12h na događaju naziva Prezentacija EU fondova dostupnih u BiH. Na događaju će Marina Kavaz-Siručić predstaviti mogućnosti programa teritorijalne suradnje u kojima sudjeluje BiH u spomenutom razdoblju, a Slađana Cvijanović će govoriti o IPA državnim programima pomoći s fokusom na novi instrument IPA III.

Događaj je besplatan za sudjelovanje, a namijenjen je pojedincima i predstavnicima svih organizacija koje u narednom periodu planiraju aplicirati na određene pozive s vlastitim projektnim prijedlozima. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku uz napomenu da je broj sudionika ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Kopirati
Drag cursor here to close