Lab Open Day

Upoznajte inovacijski laboratorij INTERA Tehnološkog Parka na Danu otvorenih vrata

U razdoblju od 16 do 18 sati slobodni ste doći u prostorije inovacijskog laboratorija koji je smješten u prizemlju zgrade INTERA Tehnološkog Parka na adresi Bišće polje bb.
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 06. 2021. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U glavi imate inovativne ideje, ali niste sigurni gdje ih možete realizirati? Osmislili ste odličan proizvod, ali biste ga htjeli testirati i napraviti prototip? INTERA Tehnološki Park ima idealno mjesto za vas!

Otvoren prije nekoliko tjedana prvim meetup-om posvećenim digitalnoj fabrikaciji, Inovacijski Lab INTERA Tehnološkog Parka u petak, 2.7.2021. godine bit će domaćin svima vama koji ste u duši i pod noktima „makeri“, odnosno strastveni oko pravljenja/izrade bilo čega.

U razdoblju od 16 do 18 sati slobodni ste doći u prostorije inovacijskog laboratorija koji je smješten u prizemlju zgrade INTERA Tehnološkog Parka na adresi Bišće polje bb. Inovacijski Lab prostor je za inoviranje, eksperimentiranje, razmjenu ideja, ali povrh svega – pravljenje svega onoga što možete zamisliti! U Lab-u je na raspolaganju niz strojeva, uređaja i alata – 3D printeri, 3D skener, laserska gravirka/rezač, CNC router i drugi, ali i arsenal električnog i ručnog alata: od mini tokarilica za metal i za drvo, stubne bušilice, glodalica, brusilica, pila pa sve do preciznih lemilica i mikrokontrolera za projekte iz elektronike.

Innovation Lab Open Day bit će prilika za upoznavanje sa svim mogućnostima koje inovacijski laboratorij nudi svojim korisnicima, a iskusni stručnjaci će vas provesti kroz prostorije i prezentirati vam strojeve, uređaje i alate kojima možete izraditi ono o čemu već dugo maštate.

Interes za sudjelovanje možete iskazati na linku, a potom doći u INTERA Tehnološki Park u bilo kojem trenutku u predviđenom terminu. Bilo da se odlučite doći sami ili s društvom, tim INTERA Tehnološkog Parka jedva čeka upoznati sve vas kojima će ovaj laboratorij u narednom periodu biti obvezna stanica za inoviranje i eksperimentiranje!

Innovation Lab Open Day INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Kopirati
Drag cursor here to close