Edukacija

U Knjižnici Ljubuški održana četvrta edukativna radionica "Digitalni građanin"

Ovo je četvrta od planiranih 6, u prvom ciklusu, edukativnih radionica, dok je pak tijekom 2019. predviđeno ukupno 18 radionica, s namjerom da omogućimo pohađanje istih svim učenicima 4. i 5. razreda osnovnih škola.
Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 03. 2019. u 19:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrta edukativna radionica iz projekta "Digitalni građanin" održana je danas u Kulturno športskom centru Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški.  Sudjelovali su učenici 4. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Foto:PR / Četvrta edukativna radionica "Digitalni građanin"

Podsjećamo, ovo je četvrta od planiranih 6, u prvom ciklusu, edukativnih radionica, dok je pak tijekom 2019. predviđeno ukupno 18 radionica, s namjerom da omogućimo pohađanje istih svim učenicima 4. i 5. razreda osnovnih škola s područja općine Ljubuški , što je oko 450 učenika.

Radionice se provode u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih iz Zagraba te INTERA Tehnološkim parkom.  Napravljene su tako da, kroz zabavu i igru ,djeca mogu učiti osnove programiranja te time, među ostalim, razviti sposobnost rješavanja problema, logičkog razmišljanja, kreativnosti i komunikacijske vještine.

Foto:PR / Četvrta edukativna radionica "Digitalni građanin"

Po okončanju predviđenih edukativnih radionica za najmlađe, iste će biti upriličene i za odrasle članove Knjižnice Ljubuški, o čemu biti pravovremeno obavijestiti.

Kopirati
Drag cursor here to close