Održan i Dan Studentskog zbora

Trut(h) ugledao svjetlo dana

Promocija 9. broja časopisa ''Trut(h)'' i Dan Studentskog zbora Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 11. 2023. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U amfiteatru Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, predstavljen je 9. broj časopisa studenata ovog fakulteta i održan Dan Studentskog zbora.

U novom izdanju ovog časopisa predstavljeni su svi uspjesi, događaji i aktivnosti ovog fakulteta koji je, sudeći po tom danu, mjesto koje okuplja visokomotivirane, vrijedne i stručne studente.

Foto: PR / Promocija časopisa Trut(h)

Na samoj promociji studentima, sponzorima, suradnicima i gostima prigodno su se obratili dekan ovog fakulteta prof.dr.sc. Ivan Ostojić, prodekanica prof.dr.sc. Anita Ivanković, predsjednik Studentskog zbora ovog fakulteta u prethodne tri akademske godine, Ivan Mucić, u ime novog saziva Studentskog zbora APTF-a, predsjednik Mile Musa i zamjenica predsjednika Anamarija Jelčić, glavne urednice ovog broja časopisa Andrijana Marold i Jelena Mihaljević kao i v.d. predsjednica SZ SUM Ana Šego.

Dodijeljene su zahvalnice svim vrijednim studentima urednicima koji su učinili da ovaj časopis bude jedan od najbogatijih izdanja, kao i svim članovima Studentskog zbora APTF iz prethodnog Saziva. Svoju zahvalnicu su dobili i sponzori i suradnici ovog časopisa.

Kao što je i dekan prof. Ostojić u svome obraćanju naveo, nadamo se da ćemo se za godinu dana okupiti na promociji novog broja časopisa koji će tada na svojim stranicama ispisivati sve uspjehe, aktivnosti i hvale vrijedne akcije koje će ovi vrijedni studenti tek ostvariti u tekućoj akademskoj godini, istaknuli su organizatori promocije.

Samu verziju časopisa u pdf formatu, možete pogledati u nastavku!

Kopirati
Drag cursor here to close