INTERA Tehnološki Park

Prijavite se na besplatnu šestosatnu radionicu UI/UX Design

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku unaprijediti osnovna znanja iz područja UI/UX dizajna te kroz praktičan rad u Figmi nadograditi vlastiti portfolio.
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 11. 2021. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilo da koristite omiljenu mobilnu aplikaciju, bilo da čitate vijesti na web portalu ili da sami kreirate sadržaj za svoju web stranicu, vašu pažnju će privući atraktivan i funkcionalan dizajn.

Iza njega stoje sati rada i posvećenosti UI/UX dizajnera, osoba čije je zanimanje sve popularnije i traženije na tržištu rada.

Upravo zato INTERA Tehnološki Park u subotu, 04.12.2021. godine s početkom u 9 sati u svojim prostorijama organizira šestosatnu radionicu UI/UX Design.

Sudjelovanje na radionici potpuno je besplatno budući da se ista organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku unaprijediti osnovna znanja iz područja UI/UX dizajna te kroz praktičan rad u Figmi nadograditi vlastiti portfolio.

Svoje znanje s njima će podijeliti Mirna Martinović koja već godinama svoju karijeru gradi radeći kao UI/UX dizajner u lokalnom IT poduzeću, ali i kroz freelancing angažmane.

Za potrebe efikasnijeg praćenja radionice potrebno je poznavati osnove UI/UX-a i korištenja najosnovnijih funkcija nekih UI/UX alata, a prednost je poznavanje rada u Figmi.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do srijede, 1.12.2021. godine do 12 sati, a u obrascu je važno navesti razinu znanja UI/UX dizajna te priložiti primjerak vlastitog rada.

Nakon zatvaranja prijava, zbog ograničenih kapaciteta i s ciljem zadržavanja kvalitete radionice, provest će se selekcijski postupak u kojem će se razmotriti kriterij znanja UI/UX dizajna, a prednost će dobiti korisnici coworking prostora Code Hub-a Mostar, a potom nezaposleni i studenti.

Svi zainteresirani će informaciju o ishodu selekcijskog postupka dobiti na e-mail adresu, a INTERA Tehnološki Park će organizirati besplatan taxi prijevoz za sve sudionike iz središta grada.

Kopirati
Drag cursor here to close