Node.js

Prijavi se na besplatnu radionicu Node.js u INTERA TP-u

Radionica je namijenjena osobama bez iskustva rada s Node.js-om, ali preduvjet za pohađanje iste je prethodno iskustvo u programiranju.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 10. 2021. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Node.js je jedna od najpopularnijih serverskih tehnologija, a poznavanje ove tehnologije otvara mnoga vrata u IT sektoru. Upravo zato INTERA Tehnološki Park u srijedu, 10.11.2021. godine s početkom u devet sati u svojim prostorijama organizira šestosatnu radionicu Node.js.

Sudjelovanje na radionici potpuno je besplatno budući da se ista organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku upoznati se sa svijetom Node.js-a, kroz rad na jednom manjem projektu od početka do kraja. Usput će se upoznati sa najboljim praksama i najvažnijim aspektima ove tehnologije, kao i sa drugim tehnologijama koje se često koriste na Node.js projektima (MongoDB, Docker…).

Svoje znanje s njima će podijeliti Ahmet Macić i Jadranko Dragoje, programeri s višegodišnjim iskustvom rada u ovoj tehnologiji. 

Radionica je namijenjena osobama bez iskustva rada s Node.js-om, ali preduvjet za pohađanje iste je prethodno iskustvo u programiranju. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do petka, 5.11.2021. godine do 12 sati, a u obrascu je važno navesti razinu znanja programiranja.

Nakon zatvaranja prijava, zbog ograničenih kapaciteta i s ciljem zadržavanja kvalitete radionice, provest će se selekcijski postupak u kojem će se razmotriti kriterij znanja programiranja, a prednost će dobiti korisnici coworking prostora Code Hub-a Mostar, a potom nezaposleni pa studenti.

Svi zainteresirani će informaciju o ishodu selekcijskog postupka dobiti na e-mail adresu, a INTERA Tehnološki Park će organizirati besplatan taxi prijevoz za sve sudionike iz središta grada.

Kopirati
Drag cursor here to close