Ronilački klub Mostar

Predavanje o podvodnoj arheologiji i fotografiji aviona iz 2. svjetskog rata

Predavači će biti iskusni ronioci i instruktori iz Zadra Paolo i Djanino Iglić, koji će dočarati sve o arheologiji i potopljenim aviona iz II. svjetskog rata.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 06. 2022. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Ronilačkog kluba Mostar u subotu 25. lipnja 2022. godine u prostorijama Visitor centra na Buni s početkom u 19:00 sati počinje predavanje na temu: Podvodne arheologije i fotografije.

Predavači će biti iskusni ronioci i instruktori iz Zadra Paolo i Djanino Iglić, koji će dočarati sve o arheologiji i potopljenim aviona iz II. svjetskog rata. Iskusni instruktor ronjenja, podvodni snimatelj i fotograf gospodin Djanino Iglić otkrit će tajne podvodnog svijeta iz njegovog objektiva. Kako napraviti najbolju fotografiju, obrada i prezentacija iste u promidžbene i turističke svrhe ronjenja.

Cilj ovoga predavanja je izmijeniti iskustvo na polju turizma, kao potencijala i razvitka ronjenja. Proširenje hercegovačke ponude na jezerima, rijekama i špiljama kao nove turističke atrakcije i ponude.

Na predavanje dolazi eminentni liječnik iz polja baro-medicine, dr. Davor Romanović koji će svojim iskustvom obogatiti predavanje i prenijeti nova iskustva na polju sigurnosti u ronjenju.

''Očekujemo dolazak vrsnih instruktora ronjenja iz prijateljskih klubova Dubrovnik, Zadra, Splita, Mljeta i cijele Hercegovine'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close