Novi izazov

Ovogodišnji Innovation challenge počinje u kompaniji Klas

Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i natjecateljskog ste duha, ovog puta kompanija Klas d.d. Sarajevo za vas ima novi izazov.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 02. 2019. u 10:18 Bljesak.info
KLAS Innovation Challenge 2019

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Innovation challenge natjecanja u kompanijama Vispak i AS Jelah, kompanije AS grupacije nastavljaju rad sa mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove.

Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i natjecateljskog ste duha, ovog puta kompanija Klas d.d. Sarajevo za vas ima novi izazov.

Klas d.d. Sarajevo u suradnji s Munja Inkubatorom i najvećom info platformom za mlade u BiH - Hocu.ba ima za zadatak da okupi mlade inovatore od 18 do 25 godina koji mogu ponuditi rješenja za određene izazove iz različitih aspekata djelovanja.

''Velika nam je čast da 2019. godinu počinjemo sa ovim projektom koji je izvrsna prilika da uključimo mlade inovatore i ponudimo im da svojim idejama doprinesu kako osobnom, tako i razvoju naše kompanije. Stručni tim mentora bit će na raspolaganju tijekom cijelog procesa natjecanja uključujući period od odabira finalista pa do samog finalnog natjecanja. Pred inovatorima stoje dva stvarna poslovna izazova, a njihove ideje očekujemo s nestrpljenjem. Cilj ovog natjecanja je da određenim izazovima motiviramo mlade te da ih uključimo u aktivno djelovanje razvoja bh. gospodarstva, shodno ekonomskom, marketinškom, tehnološkom ili nekom drugom segmentu zanimanja. Također, želimo povezati fakultete te promovirati prednost suradnje istih jer u samom procesu poslovnog angažmana, suradnja kolega iz različitih procesa je ključ uspješnog poslovanja'', rekao je Boris Brković, direktor kompanije Klas. 

Ukoliko imate od 18 do 25 godina, te želite praktično iskustvo koje će biti značajna referenca u vašim karijerama, volite izazove i proaktivni ste onda je ovo natjecanje pravi izbor za vas.

Vaš zadatak je da okupite tim od tri osobe, odaberete slučaj i ponudite koncept na izazove u smjeru inovativnog djelovanja. Prijave i slanje rješenja možete vršiti do 15.3.2019. do 00:00 sati.

Nakon toga slijedi finale 21. i 22.3. u kompaniji Klas u Sarajevu gdje će osam odabranih timova usmeno prezentirati svoje ideje.

Tri najbolja rješenja poslovnih slučajeva kompanija Klas d.d. Sarajevo nagrađuje novčanim nagradama u vrijednosti od:

  1. mjesto – 1500 KM
  2. mjesto – 1000 KM
  3. mjesto – 500 KM

Sve informacije možete dobiti na [email protected] ili putem web stranice challenge.klas.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close