Prijavi se

Otvorene prijave za Startup Europe Week Mostar 2019

Startup Europe Week najveći je regionalni poduzetnički događaj i pokret na lokalnoj razini čiji je cilj pomoći poduzetnicima da rastu i napreduju.
Sci-Tech / Obrazovanje | 05. 03. 2019. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Startup Europe Week Mostar 2019 održat će se u utorak 12. ožujka u prostorijama SPARK-a s početkom u 17 sati.

Glavna tema bit će uspješne priče i prilike za financiranje startupa. Svoja znanja i inpute na ove teme s posjetiteljima će podijeliti gosti iz INTERA technology park, APH-a, Ministarstva gospodarstva HNŽ-a, ali i startupi blablaDev, Digiqual i Imicron.

Startup Europe Week najveći je regionalni poduzetnički događaj i pokret na lokalnoj razini čiji je cilj pomoći poduzetnicima da rastu i napreduju. SEW je to ostvarivao kroz niz lokalno usmjerenih događaja koji povezuju lokalni ekosustav i pokazuju poduzetnicima kakva je podrška dostupna na njihovoj određenoj gradskoj i regionalnoj razini.

SEW je prisutan u više od 300 gradova u više od 50 zemalja, u suradnji s više od 250 lokalnih su-organizatora. Tijekom zadnje tri godine više od 150 tisuća poduzetnika prisustvovalo je događajima SEW-a diljem svijeta, a globalna publika od 6 milijuna poduzetnika je vidjela više od 20 milijuna pojavljivanja na web i društvenim kanalima.

Događaj je besplatan, a prijaviti se možete putem kratke forme: http://bit.ly/2EzphLH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close