Otvoren natječa

Studentski centar Mostar: Prijem studenata starijih studijskih godina

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 21.06.2021. do 23.07.2021. godine a prijave su moguće i online putem.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 06. 2021. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2021./2022. godinu.

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 21.06.2021. do 23.07.2021. godine a prijave su moguće i online putem. I ove godine Centar donosi studentima nove pogodnosti i to kroz stipendiranje studentskih stanarina.

Zahvaljujući NLB Banci d.d. Sarajevo prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imati će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine u iznosu od samo 140 KM mjesečno prvih 6 mjeseci svog boravka u Centru.

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima najbolje usluge kao što su tri obroka svakog dana u mjesecu, topla voda, grijanje, kablovski i internetski priključak, hladnjak a od nove akademske godine gotovo sve smještajne jedinice biti će opremljene i klima uređajima.

NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog natječaja 20 najbolje rangiranih studenata a iste pogodnosti Centar i NLB Banka pripremaju i za studente koji prvi put upisuju fakultet ( brucoši) za koje natječaj kreće u mjesecu kolovozu.
Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku https://www.scm.ba/aplikacija/.

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close