Professional Photography Course

Novi ciklus radionice u Code Hub-u Mostar namijenjen damama

Radionica Professional Photography Course namijenjena je damama koje žele razviti i unaprijediti znanja, iskustva i vještine fotografiranja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 12. 2020. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkriti svoje interese i talente, marljivo raditi na njima, razvijati ih i svakodnevno rasti u tim područjima neki su od ključnih koraka za izgradnju uspješne karijere. Kroz svoje aktivnosti INTERA Tehnološki Park pruža korisne alate za ostvarenje ovog cilja, a početak 2021. godine obilježit će nova obuka iz područja profesionalne fotografije.

Radionica Professional Photography Course, koji se organizira kroz projekt www.women uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, namijenjena je damama koje žele razviti i unaprijediti znanja, iskustva i vještine fotografiranja. Petnaestodnevna radionica će se odvijati kroz tri faze koje će uključiti upoznavanje s osnovnim pojmovima iz svijeta fotografije, tehničkim osobinama fotoaparata i njegovim mogućnostima, učenje o kompoziciji na fotografiji s osnovnim pravilima kadriranja te obradu fotografija. Polaznice će kroz susrete s predavačem obuhvatiti ključne teorijske pojmove, ali i stečeno znanje primijeniti kroz praktični terenski rad. Svoje radove će imati priliku prezentirati široj javnosti na izložbi kojom će obuka završiti.

Obuka, za koju se sve zainteresirane mogu prijaviti ovdje, održavat će se dva puta tjedno u popodnevnim satima tijekom dva mjeseca u Code Hub-u Mostar uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a početak je planiran za četvrtak, 14.1.2021. godine. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznica je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u nedjelju, 10.1.2021. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu prijavljene biti naknadno obaviještene. Prednost će dobiti dame u dobi od 18 do 35 godina - studentice, nezaposlene mlade djevojke i žene te one koje imaju jasno izraženu želju za pokretanjem vlastitog poduzeća ili freelancing karijere. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznice će koristiti vlastite laptope i fotoaparate/mobilne telefone. Sve zainteresirane se mogu obratiti na [email protected] u slučaju bilo kakvih pitanja.

Kopirati
Drag cursor here to close