UABNOR Mostar

''Nije sloboda s neba pala'': Evo koji su radovi ocijenjeni najboljim

U kategoriji srednjoškolci prvo mjesto dijele dvije učenice, Selma Memić, IV-1 iz Gimnazije Mostar i Emana Kaminić, III-2 – također iz Gimnazije Mostar.
Sci-Tech / Obrazovanje | 27. 02. 2023. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon čitanja velikog broja pristiglih radova na natječaj koji je raspisalo Udruženje antifašista i boraca NOR-a Mostar u povodu obilježavanja 14. februara, Dana oslobođenja Mostara od fašizma u Drugom svjetskom ratu, na temu ''Sloboda nije sa neba pala'' žiri je odabrao najbolje radove.

U kategoriji osnovnoškolci prvo mjesto osvojila je Uma Čizmić, VIII-1 razred iz OŠ "Ćamil Sijarić" Sarajevo, drugo je pripalo Edvinu Hadžibegiću iz VI razred, OŠ "Hrasno" Sarajevo; dok treće mjesto dijele Iman Gološ, VI a iz JU OŠ "Blagaj'' i Milica Nikoletić V 5, OŠ "Jovan Dučić" iz Banja Luke.

U kategoriji srednjoškolci prvo mjesto dijele dvije učenice, Selma Memić, IV-1 iz Gimnazije Mostar i Emana Kaminić, III-2 – također iz Gimnazije Mostar. Delila Zolj, učenica III-1 GImnazije Mostar osvojila je drugo mjesto na natječaju, a Sari Džiho II- a iz Gimnazije Mostar pripalo je treće mjesto-

Najboljim studentskim radovima proglašeni su oni koje potpisuju Aldina Zlojić, koja je osvojila prvo mjesto, zatim Azra Zahirović kao druga i Nikica Banić treći.

Kopirati
Drag cursor here to close