Udruga PRUMO

Mostarski studenti na HRT-u

Predsjednica Udruga Martina Raguž istaknula je kako su studenti ovakvim putovanjem imali priliku proširiti svoje znanje o samoj struci i na praktičnim primjerima vidjeti kako sama struka funkcionira
Sci-Tech / Obrazovanje | 25. 05. 2018. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga studenata odnosa s javnošću PRUMO s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru posjetili su u Zagrebu Hrvatsku radioteleviziju, vodeću hrvatsku agenciju za odnose s javnošću i integrirano komuniciranje Millenium promociju, Visoku školu za komunikacijski i turistički menadžment Edward Bernays te Hrvatski sabor.

Predsjednica Udruga Martina Raguž istaknula je kako su studenti ovakvim putovanjem imali priliku proširiti svoje znanje o samoj struci i na praktičnim primjerima vidjeti kako sama struka funkcionira, priopćeno je.

''Zapravo smo vidjeli i saznali sve što nas je dosad zanimalo, od toga kako izgleda jedna redakcija, kako se snimaju emisije i cijele pripreme do toga kako izgleda jedan dan PR-ovca u agenciji. Saznali smo i kako radi Služba za medije Hrvatskog sabora. Zaista jedno divno iskustvo i znanje te se zahvaljujemo svima na gostoprimstvu i trudu. Također hvala i našim sponzorima'', izjavila je Raguž.

U priopćenju navode da je ovo prvo studijsko putovanje Udruge, a sufinancirali su ga Studentski Zbor Sveučilišta u Mostaru i klub Drugi način.

Kopirati
Drag cursor here to close