Srednja ekonomska

Dekani kojima se ponosi Livno

''Našim bivšim učenicima, a sada iznimno uspješnim mladim ljudima, ovom prilikom čestitamo i ističemo da smo iznimno ponosni na vaš uspjeh!'', poručili su iz škole.
Sci-Tech / Obrazovanje | 09. 04. 2021. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja ekonomska škola Livno ove godine slavi 60 godina postojanja.

Kako poručuju u priopćenju, kroz učionice i hodnike ove škole, uz izniman trud profesora, prošle su brojne generacije učenika, a svaka od njih iznjedrila je brojne uspješne ljude, u različitim područjima.

Prednjači ekonomija, ali bilo je uspjeha i u gotovo svim ostalim oblastima i prirodnih i humanističkih znanosti.

''Zato nas nije iznenadila nedavna vijest da je za dekana Ekonomskog fakulteta u Mostaru izabran upravo naš bivši učenik, dr.sc. Igor Živko. Našu školu pohađao je od 1993. do 1997., a prije novoizabrane dužnosti bio je profesor i prodekan'', ističu iz Srednje ekonomske škole Livno.

Iako su škola ekonomskih i informatičkih smjerova, ekonomsku školu su uvijek pohađali i likovno nadareni učenici koji su daljnje školovanje nastavljali na Akademiji likovnih umjetnosti, navode.

''Jedan od njih bio je i Svetislav Cvetković koji je našu školu pohađao od 1995. do 1997., a izabran je za dekana Akademije likovnih umjetnosti. Našim bivšim učenicima, a sada iznimno uspješnim mladim ljudima, ovom prilikom čestitamo i ističemo da smo iznimno ponosni na vaš uspjeh!'', poručili su iz Srednje ekonomske škole Livno.

Kopirati
Drag cursor here to close