Dan otvorenih vrata

Maturanti, pogledajte što vam se nudi na Univerzitetu “Džemal Bijedić”

Posjetitelji će imati priliku posjetiti informativne pultove fakulteta, univerzitetskih studija, Urede za međunarodnu suradnju, Univerzitetske biblioteke i Unije studenata.
Sci-Tech / Obrazovanje | 24. 04. 2023. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan otvorenih vrata na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru bit će upriličen sutra (utorak, 25. travnja 2023.) na Mašinskom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru s početkom u 11 sati.

Dan otvorenih vrata predstavlja priliku za maturante i buduće studente da se upoznaju i dodatno informiraju o radu Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru i mogućnostima studiranja na fakultetima ili univerzitetskim studijima koje planiraju upisati u skladu sa svojim afinitetima.

Posjetitelji će imati priliku posjetiti informativne pultove fakulteta, univerzitetskih studija, Urede za međunarodnu suradnju, Univerzitetske biblioteke i Unije studenata, te prikupiti više informacija o uvjetima za upis na određeni fakultet ili univerzitetski studij, o nastavnim planovima i programima, organizaciji i načinu izvođenja nastave, kao i o karijernim mogućnostima nakon završetka studija na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru, dok će nastavno osoblje i studenti biti na raspolaganju da pruže više informacija i odgovore na pitanja.

Kopirati
Drag cursor here to close