Prijavite se

Ljetna škola videa by AK Amplituda i BONK

Od 25.7. do 25.9. organizira se "Ljetna škola videa" za uzraste od 18 do 22 godine, koja je besplatna za sve polaznike.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 07. 2022. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Udruga Ambasada kulture "Amplituda" uz ljudsku i tehničku potporu BONK Studija u suradnji s Grad Mostar organizira besplatnu Ljetnu školu videa koja će se praktično provoditi kroz Open City Mostar.
 
Škola je namijenjena uzrastima od 18. do 22. godine, a broj polaznika je ograničen na 10.

Cilj ovog projekta jeste da se svakom polazniku omogući doživljaj užitka stvaranja, te iskustvo timskog rada jer je video timska umjetnost, navode organizatori.

Foto: PR / Ovako je bilo prošle ''ljetne škole''

''Odluka da pokrenemo jedan ovakav projekt proizlazi i iz problema odlaska mladih zbog nemogućnosti pronalaženja zaposlenja i neimanja prilike niti ideje za pokretanje vlastitog posla, ali i nedovoljno iskorištenog slobodnog vremena i dokolice, otuđenja i socijalne distanciranosti tinejdžera, koji većinu vremena provode u kući i za računalima, tabletima i pametnim telefonima'', navodi se u priopćenju.

U školskom sustavu se predmet Tehničke kulture ne izučava u svim segmentima, već se nude samo osnove koje nisu dovoljne za razvijanje tehničkih vještina i znanja, poduzetničkog duha i razvijanja poduzetničkog razmišljanja i kreativnosti.

Općenito, video industrija je danas veoma popularna i otvara bezbroj mogućnosti kreativnog i tehničkog izričaja pa tako i poslovnih ideja.

Ovim projektom se otvara prilika za kreativni rast i razvoj, a projekt doprinosi promociji tehničke kulture i poduzetništva.

PRIJAVE SE PRIMAJU DO SUBOTE VEČER, PRVIH 10 PRIJAVLJENIH OSIGURAT ĆE SVOJE SUDJELOVANJE.

ŠKOLA POČINJE 25.7.2022. U PROSTORIJAMA UDRUGE AK Amplituda"

https://forms.gle/9L5XMkbdcLij9cC56 - LINK ZA PRIJAVE

Kopirati
Drag cursor here to close