Tradicionalno

Koncertom završen "Zimski umjetnički festival" učenika UWC-a

Festival se sastojao od mnogobrojnih umjetničkih i kulturnih dešavanja poput izložbi, plesnih izvedbi, poetskih večeri i slično.
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 01. 2018. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru i ove godine kao i prethodnih organizirali su tradicionalni 'Zimski umjetnički festival' u trajanju od tri dana.

Festival se sastojao od mnogobrojnih umjetničkih i kulturnih dešavanja poput izložbi, plesnih izvedbi, poetskih večeri i slično.

U nedjelju 27.1. posljednjeg dana festivala održan je zajednički koncert učenika Gimnazije Mostar i Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru. Saša Šantić profesor koji predaje u Gimnaziji Mostar ali i na UWC-u kazao je kako jenove godine zahvaljujući prilici koja mu se ukazala uspio organizirati nastup učenika Gimnazije i UWC-a.

"Deset točaka , plesnih, recitala, raznih bendova, pjesama na Engleskom, na domaćem jeziku te pola učenika koji nastupaju je iz Mostara i nimalo ne zaostaju što se tiče talenta za studentima koji dolaze iz cijelog svijeta" kazao je profesor Šantić i dodao kako je zadovoljan posjećenošću Zimskog umjetničkog festivala .

Festival predstavlja kreativna umjetnička dešavanja koja obigaćuju kulturni život grada Mostara, a ujedno je i odlična prilika učenicima UWC-a Mostar da pokažu bogatstvo svojih talenata kroz muzičke nastupe, umjetničke radove i kreativne radionice.

Kopirati
Drag cursor here to close