Poziv na tribinu

Imate li što reći o nasilju nad djecom?

''Zamišljena kao interaktivni događaj, tribina ima za cilj predstaviti fenomen vršnjačkog nasilja s više gledišta....''
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 05. 2018. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zajedno za sigurno djetinjstvo naše djece'' naziv je tribine koju u srijedu 16. svibnja godine od 19 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača - Mostar organizira Udruga roditelja Naša djeca 2014. s partnerima SPES i udrugom Moj grad.

Kako je najavljeno, na tribini će govoriti uime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a Emina Jusufbegović, iz Centra za socijalni rad Mostar Tomislav Pupić, iz Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ Zoran Tipurić, voditeljica Centra za djecu i mlade SPES Mostar Mirjana Vlaho te iz Centra zdravih navika diplomirani psiholog Vedina Kurtović Ajanović.

''Zamišljena kao interaktivni događaj, tribina ima za cilj predstaviti fenomen vršnjačkog nasilja s više gledišta. Govorit će se o raznim oblicima nasilja, prenijeti iskustva s primjenom Međuinstitucionalnog protokola o postupanju u slučajevima nasilja u obrazovnim ustanovama HNŽ-a i predstaviti moguće preventivne aktivnosti'', navodi udruga Naša djeca 2014..

S tribine žele poslati poruku kako je svaki oblik nasilja nedopustiv i štetan bez obzira jesmo li u ulozi žrtve, nasilnika ili promatrača i kako je nužna apsolutna povezanost između obitelji i institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close