Projekt 'Informatička pismenost'

U Mostaru besplatna edukacija izrade web stranica u WordPress-u

Edukacija će se održati 26. siječnja 2018. godine na Agromediteranskom fakultetu Univerziteta Džemala Bijedića Mostaru, s početkom u 10.30 sati.
Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 01. 2018. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga "PRAVI PUT" iz Ledinca kod Gruda, organizira besplatnu edukaciju pod nazivom "Informatička Pismenost" - Podrška pri Zapošljavanju, a tema edukacije je izrada web stranica u Wordpressu.

Edukacija će se održati 26. siječnja 2018. godine na Agromediteranskom fakultetu Univerziteta Džemala Bijedića Mostaru, s početkom u 10.30 sati.

Na ovoj Edukaciji sudionicima će biti napravljene web stranice u alatu Wordpress, kojima će omogućiti daljnje usavršavanje, izradu, nadopunu i slično, a namijenjena je studentima, mladima, nezaposlenima, osobama s invaliditetom, dugo nezaposlenima i svima zainteresiranima. 

''Edukaciju vodi jedan od BH IT vrsnih stručnjaka,kroz dugogodišnje  iskustvo u izradi i programiranju web stranica korištenjem: PHP, MySQL, .ASP, .mdb, jQuery, CSS, HTML5, radio je na projektima koji uključuju WordPress, Joomla, Magento. Vezano za dizajn i korištenje programa namijenjenih dizajnu, aktivno Adobe alate (Photoshop,Illustrator, InDesign), kao i Corel. Pored gore navedenog, ima i veliko iskustvo u dizajnu i izradi baza podataka (Client-Server) korištenjem Borland Delphi a baziranih na MSSQL ili .mdb i drugim'', navode u priopćenju.

Ovaj projekat  je podržan od Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH. 

Prijavite se!

Još je ostalo za prijavu 15 mjesta na ovoj besplatnoj edukaciji, te se prijaviti možete  popunjavanjem forme na linku ili putem email adrese: [email protected], www.udrugapraviput.com

U slučaju izmjena, nadopuna  i slično biti će objavljeno na Facebook stranici Udruge

Kopirati
Drag cursor here to close