Love, love

Messenger spremio nove opcije za parove

Chat će se automatski otvoriti za oboje s gomilom pokretnih srca preko ekrana.
Sci-Tech / Internet | 14. 02. 2018. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neposredno pred Dan zaljubljenih, Facebook je uveo nove opcije u aplikaciji Messenger, koje će se pojavljivati na profilima novih parova.

Neki od noviteta su bezazlene promjene u izgledu, dok su neke poprilično iznenađujuće i podsjetit će vas da Facebook uvijek promatra i pokušava dublje kročiti u vaše živote.

Prvo, nakon što ste potvrdili da ste u vezi sa nekim, chat će se automatski otvoriti za oboje, s gomilom pokretnih srca preko ekrana, pišu Nezavisne novine.

Facebook će zatim ponuditi opciju da se promijene podrazumijevani emotikoni, boje i nadimci na chatu. Jedna promjena koja će biti korisna je da će osoba sa kojom ste u vezi uvijek stajati na vrhu liste aktivnih prijatelja.

Automatske opcije za biranje željenih boja i emotikona su Facebookov pokušaj da ih ponude ljudima koji ih možda ne bi našli u moru ostalih podešavanja, ali inzistiranje Facebooka na tome da se opcije pojave u trenutku potvrđivanja statusa veze se može promatrati kao prevelika potreba za pažnjom, piše The Verge.

Povrh svega, uvrnuto je da ove promjene stižu mjesec dana nakon što je direktor Messengera najavio da je aplikacija pretrpana i da je u procesu masovnog pojednostavljivanja.

Kopirati
Drag cursor here to close