Sjednica skupštine

Studentska udruga PRUMO dobila novo rukovodstvo

Na sjednici skupštine, osim izbora rukovodstva, razgovaralo se i o konferneciji “PR Days Mostariensis” koja se ove godine održava 22. i 23. studenog u Mostaru
Sci-Tech / Flash | 18. 10. 2018. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupština Udruga studenata odnosa s javnošću PRUMO u četvrtak je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru izabrala novo rukovodstvo.

Dosadašnja predsjednica Udruge, Martina Raguž, koja će u ovom mandatu biti potpredsjednica, dužnost je predala Sari Bošnjak. Osim Bošnjak, u novom rukovodstvu su i Tomislav Petrović kao drugi potpredsjednik te Melani Puljić-Vlahić kao tajnica.

''Tijekom ove godine Udruga će poseban angažman imati tijekom konferencije koju organizira naš studij. Osim te aktivnosti u planu je organiziranje terenskih nastava te kontinuirani rad na promociji naše, još mlade, struke'', rekla je za Bljesak.info nova predsjednica Sara Bošnjak.

Na sjednici skupštine, osim izbora rukovodstva, razgovaralo se i o konferenciji “PR Days Mostariensis” koja se ove godine održava 22. i 23. studenog u Mostaru, gdje su studenti ove udruge u organizaciji događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close