Livno

Školi Silvija Strahimira Kranjčevića uručena rashodovana vozila

Sci-Tech / Flash | 15. 05. 2017. u 14:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije uručilo je u ponedjeljak rashodovana vozila Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna.

Riječ je o dva vozila marke Citroen Cimos i Lada Niva koja će školi služiti za potrebe održavanja praktične nastave, prvenstveno za zanimanja iz strojarske struke, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije.

Zapisnik su potpisali ministar unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Darinko Mihaljević i ravnatelj Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića Saša Grabovac.

Grabovac je tom prilikom izrazio zadovoljstvo te zahvalio ministru i Vladi Hercegbosanske županije na uručenim vozilima.

Ustvrdio je kako će ona biti korištena za praktičnu nastavu, a ako se stave u vozno stanje koristit će se i za potrebe pučke kuhinje koju ova škola ima za socijalno ugrožene obitelji.

Vlada HBŽ-a je na sjednici održanoj 9. ožujka 2017. godine dala suglasnost Ministarstvu unutarnjih poslova o ustupanju rashodovanih vozila Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića.

Kopirati
Drag cursor here to close