Digitalna transformacija

Oracle Digital Day 2016 konferencija

Sci-Tech / Flash | 08. 11. 2016. u 07:38 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbitnija Oracle konferencija u Bosni i Hercegovini u 2016. godini će se fokusirati na širok raspon tema vezanih uz digitalnu transformaciju poslovnih sistema.

Digitalna transformacija postaje činjenica. Ono što je tek nedavno bio zanimljiv trend, sada je realnost i novi imperativ u poslovnom upravljanju. To obuhvata i tehnološke promjene (pomoću state-of-the-art softvera i/ili hardvera) i transformacije modela upravljanja organizacijom.

Konferencija će se fokusirati na najnovije trendove u poslovnim i IT okruženjima. Ove godine, vodeća tema je digitalna transformacija IT sistema, koja se provodi od strane kompanija uz korištenje state-of-the-art tehnologije - kao što su Cloud, mobilna rješenja, Big Data ili društveni mediji - kako bi se povećala poslovna efikasnost.

Oracle konferencija će se održati 09.11.2016. godine u Sarajevu, hotel Bristol, pod nazivom Oracle Digital Day 2016, te će pokriti širok spektar izazova u nekoliko tematskih sesija:

• Oracle Systems - hardver i softver sistemi, storage, serveri i procesori
• IT razvojni sistemi - razvojni alati
• PaaS i IaaS - state-of-the-art tehnološka platforma u Cloud-u
• EPM i ERP sistemi dostupnih u Cloud Computing modelu
• HCM rješenja u SaaS modelu
• Customer Experience - cloud rješenja za osiguravanje odličnih odnosa s kupcima

Ove godine sve sesije će biti profilirane tematski, tako da odgovaraju interesima pojedinih ciljnih skupina - kao što su voditelji IT-a, financija, HR-a, marketinga, odjela prodaje i podrške, kao i za softver programere.

Za vrijeme Oracle Digital Day 2016 će biti prikazane studije slučaja implementacije pojedinih informatičkih sistema koji rade u Cloud modelu, live demo sesija koja će prikazati funkcioniranje digitalnih tehnologija, i inspirativne razgovore sa stručnjacima, analitičarima i praktičarima.

Kopirati
Drag cursor here to close