VMGM

Mostarski studenti će debatirati o vakcinaciji

U samoj debati će sudjelovati članovi Debatnog kluba Sveučilišta u Mostaru i Debatnog kluba Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru
Sci-Tech / Flash | 07. 05. 2018. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeća mladih Grada Mostara (VMGM) organizira debatu na temu ''Je li vakcinacija treba biti zakonska obaveza?'' koja će biti održana u četvrtak, 10. svibnja, s početkom u 14 sati u EU info centru (u zgradi Mepas mall-a).

U samoj debati će sudjelovati članovi Debatnog kluba Sveučilišta u Mostaru i Debatnog kluba Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru, a nakon samog završetka debate prisutni će imati priliku diskutirati o jednoj od aktualnih tema u našem društvu, te će biti upriličena dodjela zahvalnica predstavnicima dva debatna kluba, stoji u priopćenju VMGM.

Jedna od aktivnosti Vijeća mladih Grada Mostara u sljedećem razdoblju bit će organizacija različitih javnih debata, tribina, te panel diskusija s ciljem etabliranja najaktualnijih tema u našem društvu, te na taj način dati priliku građanima Mostara, a pogotovo mladima da jasno iskažu svoje stavove, te da na argumentiran način, kulturom dijaloga, dolazimo do najboljih rješenja za nas mlade.

Kopirati
Drag cursor here to close