TP Intera

Još uvijek se niste prijavili na Global Business Trends? Nakon ovih 5 razloga sigurno hoćete

Sci-Tech / Flash | 01. 10. 2016. u 14:48 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Outsourcing i freelancing dva su pojma koja se u svakodnevnom govoru mogu sve češće čuti, a zadnjih su desetljeća zahvatili sve sfere poslovanja. Kao odgovor na ovaj trend, INTERA Tehnološki Park, uz financijsku podršku Norveškog ministarstva vanjskih poslova, organizira TechnoBiz Meetup koji će se održati u srijedu, 05.10.2016. godine. Ukoliko se još uvijek niste prijavili na ovaj besplatan događaj, donosimo vam pet razloga zbog kojih ćete to učiniti odmah.

1. Predstavljanje mogućnosti

Poslovni tempo današnjice je prebrz i čini se da je cijeli svijet užurban. Internet nam nudi sve informacije na dlanu, ali se sve češće suočavamo s nedostatkom vremena da iste pronađemo. Posljedice su jasne – prilike prolaze pokraj nas bez da smo svjesni da postoje. „Global Business Trends“ će vam pomoći da ih prepoznate. U nekoliko sati vrhunski stručnjaci će posjetiteljima predstaviti sve mogućnosti outsourcinga i freelancinga. Kada i zašto outsourcati te kako i gdje pronaći freelance posao samo su neke od tema koje će govornici iz regije obuhvatiti na ovom događaju.

2. Inspirativne priče

Čuti mogućnosti outsourcinga i freelancinga na jednom mjestu je odlična prilika, ali svaka priča dobije na težini tek ukoliko je ispriča prava osoba. Za svaku temu INTERA Tehnološki Park je angažirao govornike koji svojim iskustvom i izlaganjem zasigurno mogu pomoći sudionicima. To su redom stručnjaci koji se već godinama bave upravo outsourcingom i freelancingom te će tijekom četverosatnog događaja ispričati svoje životne i poslovne priče koje mogu poslužiti kao inspiracija kako mladim neiskusnim, tako i poslovnim ljudima koji se, kroz svoja poduzeća, ovim procesima bave duži niz godina.  To su ljudi koji su se odvažili i krenuli u osvajanje globalnog tržišta, možda svoj početak prepoznate upravo u nekoj od tih priča.

3. Networking

Već duže vrijeme se pitate trebate li neki dio svog poslovanja outsourcati kako biste racionalizirali troškove ili zadržali fokus na svojoj osnovnoj djelatnosti? Ili, pak, razmišljate o unovčavanju svojih vještina, ali niste sigurni kako to učiniti? Na „Global Business Trends“ ćete upoznati ljude koji su prije nekoliko godina bili poput vas i njihovi će vam savjeti pomoći u poduzimanju sljedećeg koraka u vašem poslovanju i/ili životu. Razmjenjujući iskustva s kolegama koji se bave sličnim poslovima poput vas, otvorit će vam se neki novi vidici i zasigurno ćete dobiti informacije koje su vam neophodne da biste izbjegli lutanja u bespućima mogućnosti i pravnih (ne)regulativa.

4. Prilika za zaposlenje

Živimo u Bosni i Hercegovini u kojoj se gotovo svakodnevno priča o poražavajućoj statistici (ne)zaposlenosti. Vrijeme je da stvari uzmete u svoje ruke, a ovaj događaj će vam to i omogućiti. Možda upravo osoba, koja sjedi pored vas, treba usluge osobe koja ima vještine kojima vi raspolažete. Zašto propustiti priliku u kojoj možete ostvariti kontakte koji vam mogu promijeniti život i potaknuti vas da počnete živjeti svoj san?

5. Hrana

Networking, kojeg smo spomenuli nekoliko puta, najbolje je obaviti uz dobru hranu, a mi smo se pobrinuli da to upravo tako i bude. Kratka pauza uz finger food će vas osvježiti i stvoriti idealan ambijent za druženje s kolegama.

Čitajući razloge sigurno ste se poželjeli prijaviti na TechnoBiz Meetup „Global Business Trends“. To možete učiniti ispunjavajući kratki prijavni obrazac, a više o govornicima i ostalim detaljima događaja možete pročitati na linku. Dobro došli!

Kopirati
Drag cursor here to close