Kodni naziv

Galaxy Note 8 nosit će ime Great

Sci-Tech / Flash | 07. 03. 2017. u 16:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon fijaska s Galaxyjem Note7 mogle su se čuti glasine kako će Samsung zbog poljuljanog povjerenja u Note seriju istu ugasiti. Srećom po ljubitelje Note uređaja Samsung je takvim glasinama vrlo brzo stao na kraj, objavivši kako ove godine stiže Note 8.

Internetska stranica sammobile koja se specijalizirala za novosti vezano uz Samsungove buduće uređaje navodi kako je uspjela saznati kodno ime te oznaku budućeg Notea.

Prema izvoru Samsung Note 8 razvija pod kodnim nazivom Great koji bi budućim kupcima trebao dati do znanja kako ovaj put ništa neće biti prepušteno slučaju te kako će Note 8 biti najbolji od najboljih, javlja Bug.hr.

Da Samsung stvarno ne želi ništa vezano uz Note 8 prepustiti slučaju najbolje potvrđuje odabir oznake modela – SM-N950F. Ako se prisjetimo kako je sedmica na tržište stigla pod oznakom SM-N930 tada je očito kako i Samsung preskače ''nesretnu'' četvorku, zlu ne trebalo.

Kao i uvijek do sada oznaka će se ovisno o tržištu mijenjati samo po zadnjem slovu. Slovo ''F'' se odnosi na međunarodnu, otključanu inačicu Notea 8.

Sammobile je uspio doznati i kako neće sve količine Notea7 završiti na reciklaži – dio njih će biti popravljen izravno od strane proizvođača te će biti ponuđeni na domaćem – južnokorejskom tržištu. Kodno ime takvih modela je navodno Grace R gdje se slovo ''R'' odnosi na riječ ''Refurbished''.

Oznaka obnovljenih Notea7 na južnokorejskom tržištu bi trebala biti SM-935.

Kopirati
Drag cursor here to close