Korona i princ

Žrtva korone: Princ Charles o svojoj je dijagnozi već pričao sa sinovima

70-godišnji princ Charles nalazi se već neko vrijeme u samoizolaciji u dvorcu Balmoral u Škotskoj zajedno sa svojom suprugom Camillom, koja je negativna na virus korona.
Lifestyle / Zdravlje | 27. 03. 2020. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Britanski princ Chareles pozitivan je na koronavirus

Princu Charlesu potvrđena je zaraza koronavirusom gotovo dva tjedna nakon što je imao kontakt s isto tako zaraženim princom Albertom od Monaka.

70-godišnji princ Charles nalazi se već neko vrijeme u samoizolaciji u dvorcu Balmoral u Škotskoj zajedno sa svojom suprugom Camillom, koja je negativna na virus korona.

Kraljevstvom vlada nervoza i strah, a iste osjećaje ovih dana ima i kilometrima udaljen princ Harry.

Princ Harry osjeća se bespomoćno slušati iz daleka vijesti o zdravstvenom stanju svoga oca princa Charlesa koji je pozitivan na koronavirus.

Bivši vojvoda od Sussexa prije nešto više od dva tjedna vratio se iz Londona sa svojih posljednjih kraljevskih angažmana u Kanadu, gdje sada živi sa suprugom Meghan Markle.

Posljednjih tjedana princ Harry u stalnom je kontaktu s ocem Charlesom kao i bratom princom Williamom ali i kraljicom Elizabetom.

Foto: Bild / Princ je u samoizolaciji u dvorcu Balmoral u Škotskoj, skupa sa svojom suprugom Camillom

Situacija nije ništa lakša ni starijem princu Williamu na kojeg su sada spale gotovo sve kraljevske obveze.

Zaraženi princ Charles osjeća se dobro ima slabe simptome, a tim liječnika brine za njegovo zdravlje te ga nadgleda. 93-godišnja kraljica Elizabeta koja je sa sinom princom Charlesom bila u kontaktu prije dva tjedna, prema pisanju britanskih medija, nema nikakve simptome i osjeća se dobro te je sigurna u svojoj rezidenciji.

'Oboje i Camilla i Charles su dobro. Vratili su se svojim svakodnevnim obvezama u domu ali su na distanci jedan od drugoga', pričaju upućeni te navode kako se pokušava ući u trag i kontaktirati sve osobe s kojima je princ Charles bio u kontaktu tijekom posljednjih nekoliko kraljevskih angažmana.

Kopirati
Drag cursor here to close