Pretty Woman

Za Vivian uglavnom sve znamo, što je s njezinom cimericom Kit de Luca?

Lifestyle / Zdravlje | 28. 08. 2017. u 21:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi će kazati kako je film „Pretty Woman“ jedan od onih koje možete pogledati 100 puta, a da vam se ne zijeva.

Dinamična, a zapravo ''usporena'' radnja filma, lijepe žene, automobili za sladokusce, lijepe haljine i vrhunski ugođaj luksuza bogatoga svijeta - sve to ide uz ovaj film.

Glavna junakinja Julia Roberts (49, tada 22) igrala je u ovoj romantičnoj komediji prostitutku Vivian, koja se zaljubljuje u bogataša Edwarda (Richard Gere, 67), koji joj je bio klijent, što je zasigurno bilo polazište njezine kasnije glumačke karijere.

Međutim, zanimljivo je pogledati što se zbilo s njezinom cimericom Kit de Luca (Laura San Giacomo, 54, tada 27), djevojkom koja uvijek ima savjet viška, ne prestaje žvakati žvakaću i generalno ostaje jedan od likova iz filma koji su se nametnuli?

Valja podsjetiti kako je glumica San Giacomo svoj filmski proboj imala prije uloge u „Pretty Woman“. Naime, godinu dana ranije glumila je u "Seks, laži i videovrpce", u kojem su još igrali James Spader, Andie MacDowell i Peter Gallagher. Za ulogu Cynthije Patrice Bishop u tom filmu bila je nominirana za BAFTA i Golden Globe nagrade. Ujedno je dobila nekoliko nagrada kritike za istu ulogu.

Međutim, nakon uloge u filmu „Pretty Woman“, nastavila je igrati u mnogim ostvarenjima, ali prava uloga više ju nije htjela. Primjerice, od 1997. do 2003. igrala je u seriji „Just Shoot Me“.

Zvijezde filma „Pretty Woman“ 25 godina nakon filmskog uspjeha: Hector Elizondo, Laura San Giacomo, Garry Marshall, Matt Lauer, Julia Roberts i Richard Gere

U privatnome životu, od 2000. godine Laura San Giacomo u braku je s glumačkim kolegom Mattom Adlerom (50). Iz ranijega braka ima sina Masona (21). Zbog njegova oboljenja vrlo je aktivna na planu potpore istraživanjima bolesti infantilne cerebralne paralize.

Što se tiče glumačkoga posla, zadnjih godina može se vidjeti samo u manjim ulogama serija „The Mentalist“ ili „Navy CIS“.

Kopirati
Drag cursor here to close