Eksplicitno

Skandal u aviokompaniji: Piloti potajno snimali 'odnose' stjuardesa

Lifestyle / Zdravlje | 16. 09. 2017. u 19:00 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačku kompaniju Condor trese seks skandal. U njemačkim medijima objavljeno je da su piloti Condora tajno snimali stjuardese tijekom seksa u avionu, ali i izvan radnog mjesta, piše 24 sata.hr

Piloti su se navodno međusobno počeli hvaliti eksplicitnim fotografijama i videozapisima svojih kolegica. Služba za informiranje kompanije Condor još je u lipnju upozorila na distribuciju tajnih videosnimaka.

Očigledno je da su neki piloti tajno fotografirali i snimali ženske članove posade, materijal koji žrtve prikazuje u eksplicitnim seksualnim aktivnostima, citira njemački Focus detalje iz tog pisma.

Odjel za informiranje Condora dodao je da se kompromitirajuće snimke distribuiraju bez pristanka stjuardesa i upozorio ‘snimatelje’ na pravne posljedice – kaznu zatvora do dvije godine.

Ipak, iz frankfurtske kompanije poručili da još nemaju dokaza za pokretanje bilo kakvih sudskih sporova, odnosno da imaju tek osnovane sumnje o kojima su obavijestili zaposlenike.

Izvor blizak Condoru rekao je da su se stjuardese bojale reakcije javnosti ako odu u policiju, pa su slučaj oprezno prijavile čelnicima kompanije.

Kopirati
Drag cursor here to close