SC Piramida

Pokloni, prodaj, kupi korišteni udžbenik ili igračku!

Lifestyle / Zdravlje | 28. 08. 2017. u 14:46 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izuzetnog interesa učenika i njihovih roditelja, organiziramo zadnju Razmjenu udžbenika za osnovnoškolce koja će se održati u utorak, 29.8. i srijedu, 30.8.2017.god u trajanju od 10 do 19 sati.

Osim što smo povećali izložbeni prostor, uveli smo još jednu novinu. U sklopu i za vrijeme trajanja Razmjene školskih udžbenika po prvi put organiziramo Razmjenu igračaka za djecu. Cilj je provesti razmjenu ili prodaju igračaka između klinaca kojima su njihove igračke dosadile pa bi iste željeli zamijeniti nekim novima.

U navedenim danima u prizemlju centra u vremenu od 11 do 13 sati možete koristiti besplatno usluge facepaintinga. Na istom katu u srijedu, 30.8. biti će održana kreativna radionica za djecu od 13:30 sati. Broj mjesta je ograničen, a najkreativniji osvaja vrijedan poklon bon.

Osim bogatog programa očekuju vas brojna sniženja i popusti, a izdvajamo popust knjižare Osvit koja je za ovu prigodu odobrila 10% na cjelokupan asortiman, te 30% na određeni asortiman školskih ruksaka. Obnovite svoju sportsku odjeću i obuću u trgovini Sport Vision Outlet, osigurali su popust od 10% na cjelokupan asortiman, te 30 do 70% na dio asortimana.

Dobro nam došli!

Vaš Piramida shopping centar,
Sve što trebam!

Kopirati
Drag cursor here to close