Želi mir i privatnost

Oliver Dragojević: Već sam bio na kemoterapiji

Lifestyle / Zdravlje | 27. 08. 2017. u 14:09 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kažu da zdrav čovjek ima milijun želja, a bolestan samo jednu. Možda i dvije ako pitate Olivera Dragojevića.

Najvećem hrvatskom glazbeniku prije više od dva tjedna u splitskom je KBC-u dijagnosticirana teži oblik bolesti pluća, no osim ozdravljenja, njegova su želja mir i privatnost, piše Večernji.hr.

Oliver se povukao u osamu Vele Luke, mjesta na otoku Korčuli koje godinama svako ljeto predstavlja njegovu oazu mira, i danas ondje uživa s obitelji, sa suprugom Vesnom, sinovima Dujom, Damirom, Davorom, snahama i petero unučadi.

U posjet mu dolaze i dragi prijatelji koje je također, kao i ostatak javnosti, šokirala neugodna dijagnoza.

On sam priznao je kako mu je pronađeno tumorno tkivo i odmah se počelo nagađati kako je riječ o karcinomu pluća, no Oliver to nije potvrdio.

''Ne mogu svima čitati liječničku dijagnozu. Neke stvari su preosobne. Dijagnoza je takva kakva je, ja se liječim, već sam bio na kemoterapiji, sad će biti nastavak i sve je u redu'', rekao je za Story.

Za bolest je doznao prije više od dva tjedna kada mu je pozlilo na sprovodu prijatelja, glazbenika Remija Kazinotija, a do tog se trenutka navodno dobro osjećao. Iako se i sada, kaže, osjeća dobro, izvor iz splitskog KBC-a za portal 100posto kazao je da je dosta oslabio i da tek treba vidjeti kako će napredovati njegovo liječenje.

Unatoč tome Oliver misli pozitivno i koncentriran je na oporavak. Štoviše, Slobodna Dalmacija piše kako se pripreme za njegov rođendanski koncert u Splitu odvijaju normalno.


Kopirati
Drag cursor here to close