Užitak

Obrij se nježno: Sastojak iz kuhinje za noge glatke i meke poput svile

Mnoge blogerice na svojim blogovima, forumima i YouTube kanalima nabrajaju prednosti tog prirodnog ulja kod brijanja.
Lifestyle / Zdravlje | 21. 07. 2020. u 19:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maslinovo ulje, jedna od omiljenih nam namirnica, u kuhinji je možda dobila konkurenciju u obliku kokosova ulja, ali ako je vjerovati modnim blogericama, njegova uloga u kupaonicama sve je veća.

Da stručnjaci hvale maslinovo ulje i koristi koje od njega imamo, nije ništa novo.

Osim toga, stoljećima se ono koristi u ženskim ritualima ljepote.

Navodno se Kleopatra kupala u njemu, a može se koristiti i za liječenje niza problema s kožom i kosom jer je puno antioksidansa koji su odlični u borbi sa štetom koja nastaje kao posljedica agresora iz okoliša kao što su razna onečišćenja, UV zrake i svakodnevni stres.

Kod maslinova ulja bitno je i da ono neće blokirati pore ili uzrokovati akne, ali i to da sve je prirodno, piše Zadovoljna.hr.

A osim što ga žene koriste da im kosa i koža budu sjajne i glatke, sada su ga počele upotrebljavati i za depilaciju, odnosno brijanje nogu.

Mnoge blogerice na svojim blogovima, forumima i YouTube kanalima nabrajaju prednosti tog prirodnog ulja kod brijanja.

Ako se i same odlučite provjeriti jesu li u pravu kad kažu da su im noge glađe i mekše nego što su ikad bile, i bez bilo kakvog osipa kakav se zna javiti nakon brijanja, pripremite ručnike i budite oprezne jer situacija je skliska. Jednom rukom noge premažite uljem, a pripazite da vam ona u kojoj držite britvicu ostane suha jer bi vam mogla kliziti iz ruku.

Kopirati
Drag cursor here to close