Vitalis

''Naše putovanje počinje'' – Edukativno druženje sa trudnicama u Mostaru

Cilj programa u trudnoći je održavanje zdravlja trudnica, priprema tijela za porod, te edukacija o važnosti praćenja trudnoće.
Lifestyle / Zdravlje | 02. 10. 2018. u 16:03 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Naše putovanje počinje'' naziv je projekta koji će se u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, a u suradnji sa poliklinikama iz Mostara, Sarajeva i Banja Luke održavati svaki mjesec, kvartalno po gradovima.

Prvo druženje održat će se u Mostaru 12. listopada 2018. godine, u suradnji sa Poliklinikom Vitalis. Nova zgrada ove poliklinike bit će mjesto savjeta, druženja, komunikacije, te dodjeljivanja nagrada i poklona.

Program počinje u 18, te će pored edukativnih predavanja, trudnice imati priliku dobiti i poklon vrećice sa promotivnim materijalom, časopis Roditelj, te promotivni materijal klinike. Pored toga, tu su nagrade i poklon paketi sponzora i partnera. Za svaku prisutnu trudnicu Poliklinika Vitalis osigurala je poklon kupon sa 50% popusta na pregled.

Cilj programa u trudnoći je održavanje zdravlja trudnica, priprema tijela za porod, te edukacija o važnosti praćenja trudnoće.

Inače, kompanija Sfera izdaje jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj. Časopis već dugi niz godina svaki mjesec stiže u ruke ciljanoj publici, informira, savjetuje, educira i nagrađuje. Shodno uspješnoj suradnji sa stručnjacima, liječnicima i majkama, nastala je ideja za realizacijom ovog projekta. Poliklinika Vitalis najmodernija je privatna zdravstvena ustanova u široj regiji koja svojim pacijentima nudi najmodernije dijagnostičke pretrage i preglede.

Nakon Mostara slijedi druženje u Sarajevu u Poliklinici Sunce Agram, a nakon toga u Banja Luci u Poklinici Medico S.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close