Dr. Maja Pandža

Mostarka prva žena radiologije u Makarskoj

Dolazak dr. Pandže na makarski rendgen naišao je na nebrojene pozitivne komentare i zadovoljstvo građana koji su posljednjih godina navikli na gubitak zdravstvenih usluga.
Lifestyle / Zdravlje | 24. 05. 2023. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Makarska je napokon dobila radiologa na puno radno vrijeme, a riječ je o dr. Maji Pandži iz Mostara koja je u grad pod Biokovom došla s KBC-a Rebro, javlja Makarska Danas.

Dolazak dr. Pandže na makarski rendgen naišao je na nebrojene pozitivne komentare i zadovoljstvo građana koji su posljednjih godina navikli na gubitak zdravstvenih usluga, pa ne treba čuditi da su svi pozdravili dolazak mlade liječnice, i to na puno radno vrijeme.

Izvrsna oprema

Doktorici je ovo drugi tjedan rada u makarskom domu zdravlja i kako ona veli, dovoljno za neku prvu opservaciju.

"Prvi tjedan sveo se najviše na uhodavanje, sada je to već uobičajeni tempo pri čemu se trudim što više poboljšati uslugu. Kolege s kojima surađujem su zadovoljni, zadovoljna sam i ja, a kako čujem od pacijenata, i njima je jako drago. U domu zdravlja su lijepo organizirani", rekla nam je zadovoljno dr. Pandža.

Na pitanje je li zatrpana s poslom odvraća kako radi standardni posao radiologa, a posebno u makarskoj zdravstvenoj ustanovi pohvaljuje opremu.

"Kad sam vidjela da imaju CT uređaj, to mi je bila jako važna informacija i dodatni motiv. Na CT-u sam radila svakodnevno. Općenito mogu reći da je oprema izvrsna, a što se tiče prostorija, rečeno mi je da će se one postupno uređivati. Imaju potencijal, velike su, i s tim će se ići polako", kaže radiologinja.

Došla iz KBC-a Zagreb 

U Makarsku je došla iz KBC-a Zagreb (Rebro), dok je ranije radila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, odakle i sama dolazi.

"Iz Mostara sam, kako vjerojatno znate, a blizina kuće mi je bila jedan od razloga da dođem u Makarsku. Prijateljica i kolegica koja radi u Imotskom ispričala mi je svoje pozitivno iskustvo s domom zdravlja i odlučila sam prihvatiti priliku. Makarska je jako lijepa, ljudi su komunikativni, nisam još dovoljno upoznala jer stan još uvijek nije spreman, ući ću u taj stan od 1. lipnja. Tako da obično poslije posla malo prošetam gradom, ali fizički nisam konstantno ovdje", ispričala  je mlada liječnica.

Kopirati
Drag cursor here to close