Fontana-spomenik

Kosača objavila apel ljudima da ne piju vodu iz fontane

- Apeliramo na mame i tate, bake i djedove da pripaze na svoju djecu i unuke, a i vlasnike pasa da pripaze i imaju na umu da voda u fontani nipošto nije za konzumaciju
Lifestyle / Zdravlje | 01. 04. 2021. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"S obzirom na lijepe proljetne dane i veći broj ljudi koji se okuplja na Trgu hrvatskih velikana, a posebno na prostoru oko fontane-spomenika hrvatskim braniteljima upozoravamo javnost, a posebno roditelje male djece da je voda u fontani tretirana sredstvima protiv gljivica i kamenca te je kao takva tehnički ispravna, ali nipošto NIJE ZA PIĆE", stoji u obavijesti na stranici Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

"Primijetili smo da mnogi roditelji ljeti puste djecu da se igraju u fontani pri čemu dolaze u kontakt s vodom što svakako nije preporučljivo. Isto vrijedi i za pojedine nesavjesne vlasnike pasa koji se ponekad koriste vodom iz fontane za osvježenje svojih ljubimaca što predstavlja ne samo nedostojanstven odnos prema spomeniku nego i opasnost za zdravlje ljubimca.

Apeliramo na mame i tate, bake i djedove da pripaze na svoju djecu i unuke a i vlasnike pasa da pripaze i imaju na umu da voda u fontani nipošto nije za konzumaciju", stoji na kraju obavijesti.

Kopirati
Drag cursor here to close