Koji je najveći užitak?

Znate li što je ''sploshing''?

Kod sploshinga se prvenstveno radi o uživanju – nije toliko bitno da se partnera nužno dovede do vrhunca.
Lifestyle / Seksualnost | 24. 10. 2020. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koji je najveći užitak u tvom životu? Na to pitanje će mnogi ljudi odgovoriti „Seks!“, a vjerojatno će neki odgovoriti „Hrana!“ Pa zašto onda ne bismo spojile ta dva „gurmanska“ svijeta?

Što je „sploshing“?

Radi se o tome da raspodijeliš različite namirnice po tijelu partnera te ih onda lickaš, grickaš, sišeš… Da, u ovom slučaju će oba partnera sigurno uživati. 

Evo što se krije iza ovog seks trenda

Kod sploshinga se prvenstveno radi o uživanju – nije toliko bitno da se partnera nužno dovede do vrhunca. Međutim, razne namirnice se stavljaju na sve moguće erogene zone partnera pa se ne smije ni zanemariti važna uloga oralnog seksa, piše miss7.

Ova seksualna praksa naziva se još „Sensation Play with Food“ – a pojam „Sploshing“ potječe od britanskog časopisa „Splosh!“ koji se bavio „wet & messy“ fetišima – dakle, recimo to ovako: ni jedan dio tijela ne ostaje čist…

Evo kako funkcionira sploshing: tri najvažnija savjeta 

Kako tvoja prljavo-ukusna pustolovina ne bi završila katastrofom, pogledaj najvažnije savjete za sploshing: 

Lokacija: za ovu zabavu je najbolji krevet (sofa…) presvučen plastičnim prekrivačem (ili od lateksa). Zapravo, možete uživati na svemu što se kasnije može oprati. 

Vruće i hladno je uzbudljivo, ali nemojte pretjerivati s temperaturom namirnica. Ovdje je važan oprez – ono što se u ruci ne čini toliko vrućim, može na delikatnim mjestima izazvati bol ili čak ozlijede. 

Povjerenje:

sploshing nije jednostavno tek osobito ukusan fetiš: ova igra ima veze s dominacijom, pokoravanjem i granicama. Partner se mora prepustiti te biti opušten. Zbog toga je sploshing seksualna igra za parove koji se bolje poznaju.

Video: World School - Food in Movies - 9 1/2 weeks 1986

Koje namirnice su najbolje za splashing?

Hm, općenito se može koristiti puno toga. Međutim, najbolje je držati se stvari koje su ti doista ukusne te kontrasta: slano, kiselo, toplo, hladno, kremasto, hrskavo, ljepljivo… Riječ je o tome da treba probuditi sva čula – zbog toga ima smisla zavezati oči partneru koji „prima“. 

Dobre namirnice su: 

Umaci: čokoladni ili ljuti – važno je da se mogu dobro raspodijeliti te opet polizati…

Sladoled: okus po želji…

Šlag (sprej)

Puding

 Med

Maslac od kikirikija

Gazirana pića

Kečap

 … Ovaj popis ide do beskonačnosti. Za početak je najbolje koristiti omiljena jela ili grickalice te ispitati potencijal sploshinga.

 Oprez: neke namirnice jednostavno ne spadaju na intimno područje – na primjer umak od čilija i sl. Ono što peče u ustima… S jelom se ne igra…

 Je li sploshing rasipanje hrane?

Zapravo bi se moglo reći da sploshing spada u kategoriju rasipanja hrane pa ako netko zbog savjesti ne želi isprobati ovaj trend, to je sasvim razumljivo.

S druge strane, sve što se poliže ili pojede nije bačeno… Dakle, odluči sama… 

 

Kopirati
Drag cursor here to close