Obratite pozornost...

Jasni znakovi da muškarac želi samo seks

Što manje informacija imate o njemu to mu je lakše prikriti vas. Ako ne znate s kim se druži, gdje živi i često nestaje poput fantoma u noći, vaša veza i nema baš osnove da bi se takvom zvala.
Lifestyle / Seksualnost | 02. 06. 2023. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izreka ‘Par koji objeduje zajedno, ostat će zajedno‘ nije daleko od istine, a da je tako uvjerit će vas i sljedeći znakovi koji upućuju na to da mu je samo do seksa. Izbjegava li vaš dečko uporno zajednički izlazak ili bilo kakvo pojavljivanje u javnosti, možda misli na vas samo dok ste u krevetu.

Šalje vam poruke samo u 1 ujutro

Znanstveno je dokazano da se većina ‘poziva na seks’ događa neposredno nakon ponoći. Ako vam se zadnjih nekoliko puta javio upravo u to vrijeme ne zanima ga razgovor o osjećajima, već želi nešto konkretnije, prenosi She.hr

Niste upoznali njegove prijatelje

Što manje informacija imate o njemu to mu je lakše prikriti vas. Ako ne znate s kim se druži, gdje živi i često nestaje poput fantoma u noći, vaša veza i nema baš osnove da bi se takvom zvala.

Zauzet je kada za zovete zbog nečeg što ne uključuje seks

Ako mu je stalo samo do seksa u njegovom životnom scenariju sigurno neće postojati poglavlje u kojem vas tješi zbog nekog problema koji vas silno muči. Muškarci koji samo žele seks ne žele se igrati predanog momka, to je činjenica.

Uvijek pokušava inicirati seks

Svako druženje s vama za njega je samo prilika da vas odvuče u krevet – barem se tako čini. Ako vam je ovaj slijed događanja poznat pokušajte se sjetiti zadnjeg druženja koje nije završilo vatrometom u krevetu, ako imate problema s prisjećanjem, želi vas samo radi seksa.

Svaki razgovor se pretvori u zavođenje
Jedno je biti zaljubljen u djevojku, a drugo smatrati je seksualnim objektom. Osim ako vam je odgovara ova igra, prekinite vezu jer ćete na kraju ostati povrijeđeni.

Kopirati
Drag cursor here to close