Nije šala

Vrijeme je da isprobate seks dijetu!

Nemojte misliti da smo poludjeli. Dobro razmislite o mjesec dana apstinencije jer će vam to itekako poboljšati seksualni život.
Lifestyle / Seksualnost | 27. 08. 2021. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seks bi trebao biti nešto što vas i partnera zbližava, što radite sa zadovoljstvom i što jedva čekate da se dogodi. No svakome se dogode loši dani, pretrpani obvezama kada jednostavno fali vremena za sve. Pa i za seks.

A kada takvi dani postanu česti, seks počinjemo doživljavati kao još jednu stavku u danu koja se mora obaviti, pa ga nastojimo ugurati negdje između čišćenja lica i pripremanja za sutrašnji dan na poslu, piše Cosmo.hr.

Brojni su seksolozi iznijeli mišljenje kako apstinencija u takvim slučajevima može puno pomoći. Ljudskoj je prirodi usađeno da je zabranjeno voće najslađe, pa ako donesete odluku da pauzirate od seksa, to bi vam značajno moglo povećati želju za istim. No nemojte misliti da bi si dok apstinirate od seksa trebali uskratiti ostale načine fizičke bliskosti.

Poanta je između ostaloga i u tome da ćete naučiti uživati s partnerom i na načine koji nužno ne uključuju penetraciju. Sjetite se samo prvih ljubavi, kada su vam poljupci i dodiri bili sinonim za leptiriće u trbuhu. Ako ste predigru shvaćali isključivo kao uvod u nešto više, vjerojatno ste već zaboravili koliko ona užitka može pružiti sama po sebi. Isprobajte senzualnu masažu, višesatno ljubljenje i duge zagrljaje.

Unatoč manjku vremena, odjednom ćete osjećati snažnu potrebu za ovakvim trenucima. Znajući da vam je sam čin seksa strogo zabranjen, dosjetit ćete se tisuću i jednog načina kako da vi i vaš partner uživate jedno u drugome. A svi se stručnjaci slažu da je za fantastičan seksualni život jako bitna igra i kreativnost.

Apstinencija može biti jako korisna i ako vaš partner ima problema s potencijom. Kada njegova želja naraste do neslućenih razmjera, prestat će brinuti o tome da vas mora uspjeti zadovoljiti.

Ako smo vas uspjeli uvjeriti, razgovarajte sa svojim partnerom. Vrlo je bitno da ovakvu odluku donesete zajedno kako ne bi bilo zamjeranja s njegove strane. A kada dogovoreno vrijeme prođe, prepustite se eksploziji užitka. Sigurni smo da ćete uživati kao nikada prije!

Kopirati
Drag cursor here to close