Hmmm...

Reci što jedeš za doručak i mi ćemo ti reći kakav ti je seksualni život

Jaja na sto načina, muesli ili samo kava za van? Pitaš se što tvoj omiljeni doručak ima sa seksom?
Lifestyle / Seksualnost | 02. 06. 2021. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li ikada čuli za narodnu izreku: kakav na jelu, takav na djelu? Psiholozi tvrde da činjenica kako netko jede, odnosno kakve su mu jutarnje prehrambene navike, može otkriti i kakav je u krevetu. Hmmm...

Kava za van

Ujutro ti ne treba puno, ali svakako trebaš kavu. Bez toga ništa ne funkcionira, tako da nećeš izgubiti puno vremena i uzimaš usput svoj mini doručak. Slično je i u seksu, pa nećeš imati problema ni sa seksom na jednu noć ili seksom na brzaka. Međutim, u novoj vezi trebat će ti puno više vremena da se otvoriš.

Nešto slatko

Bilo da se radi o kroasanu ili palačinkama s javorovim sirupom - tvoj početak dana mora biti ugodan. Nisi tek apsolutni znalac, nego si i pravi romantičar. Za tebe seks definitivno uključuje dugu i nježnu predigru, a nakon seksa obavezna je i runda maženja.

Musli

Svatko tko te označi kao ekološki nastrojenu dosadnu osobu samo zato jer najviše voliš zdjelu muslija za doručak, potpuno je u krivu. U tebi je još uvijek malo dijete i to možeš reći i u krevetu. Divlja si, želiš se iživjeti i zabaviti se. Privlači te avantura, zbog čega ne ograničavaš seks isključivo na krevet.

Zeleni smoothie

Otvorena si za nove trendove, uvijek želiš iskusiti nešto novo i bez problema ćeš prevaliti dodatni kilometar do uspjeha. Tvoja spremnost da se preseliš izvan zone udobnosti dobro će doći tvom partneru u krevetu. Malo vezanja, seksualnih igračaka ili inspiracije iz Kama Sutre - otvorena si za sve.

Jelo od jaja

Uvijek je to isti sastojak, ali uvijek različita kreacija: ne spraviš si uvijek meko kuhano jaje za doručak, ponekad imaš i kajganu sa slaninom, jaja Benedict ili prepečenac s prženim jajima. Nisi jednolična pa ako si u dugoj vezi i osjećaš se sigurno, rado ćeš isprobati nove stvari.

Neki fini pekarski proizvod

Praktična si, a ponekad malo previše pragmatična. Ali, voliš napraviti nešto lijepo za sebe i priuštiti si nešto. Jako si samopouzdana i znaš što želiš - i to i uzmeš. Svatko tko se upusti u seks s tobom može puno toga doživjeti i naučiti.

Uvijek isti doručak

Kriška kruha sa sirom/putrom/salamom/pekmezom/medom - štogod da čini tvoj klasični doručak, svako jutro jedeš istu stvar. Osim toga, voliš da bude vrlo prizemno i jednostavno u krevetu. Najviše volite tipične seksualne položaje poput misionarskog, psećeg ili žlice - i po mogućnosti s dugogodišnjim partnerom, piše miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close