Samo ljubav..

Ma kakvi parfemi i ruže: 5 poklona za Valentinovo koji će zaista usrećiti ženu

Mnogi muškarci misle kako će skupim poklonom osigurati sreću svoje partnerice na Dan zaljubljenih, ali žene cijene i nematerijalne geste.
Lifestyle / Seksualnost | 06. 02. 2024. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarci uoči Valentinova često razbijaju glavu razmišljajući o tome što kupiti svojoj boljoj polovici za Dan zaljubljenih. Ovih 5 ideja u očima mnogih žena nadmašuje sve poklone.

Mnogi muškarci misle kako će skupim poklonom osigurati sreću svoje partnerice na Dan zaljubljenih, ali žene cijene i nematerijalne geste koje im mogu značiti i više od velikog buketa ruža ili parfema. Naravno, te geste trebale bi biti dio svakodnevice, a ne potezi za posebne prilike koje se događaju jednom godišnje.

1. Romantična večera

Ne, nije u pitanju večera u restoranu, nego večera kod kuće. Muškarac opasan pregačom i s kuhačom u ruci vrlo je seksipilan prizor, a kada bi to frajeri znali možda bi se više motali po kuhinji. Bez obzira na to kakve su vještine kuhanja njezinog partnera, svaka žena bit će sretna ako je on iznenadi večerom koju je sam pripremio.

2. Pranje suđa

Naravno, večera bez opranog suđa ne dolazi u obzir, a žene bi se sigurno rado opustile uz čašu omiljenog pića i pogled na muškarca koji vrijedno riba prljave zdjele.

3. Peglanje

Često nemamo vremena ispeglati sve što nam treba i obično uvijek negdje čuvamo hrpu rublja koje čeka "tretman" peglom. Upravo je peglanje muškarcima (i ženama) jedan od najmrskijih kućanskih poslova pa preuzimanje inicijative tj. pegle također može biti sjajan poklon za Valentinovo.

4. Masaža

Nakon napornog dana svima dobro dođe malo opuštanja, a ono može započeti jednom dugom masažom kojoj će se rijetko koja žena protiviti. Osim što smiruje organizam i opušta tijelo, masaža je sjajan način stvaranja dodatne bliskosti između partnera.

5. Večer omiljenih filmova

Ukus muškaraca i žena po pitanju filmova najčešće se razlikuje. Međutim, jedna filmska večer s naslovima izboru žene bez gunđanja od tome kako je film "dosadan" ili "previše romantičan" bit će lijep poklon za Valentinovo.

Kopirati
Drag cursor here to close