Čarolije u krevetu

Ležeći policajac kojeg ćete zavoljeti

Osim što je jednostavna, poza ležećeg policajca jedna je od onih u kojoj možete biti vrlo bliski s partnerom, bez obzira na to što ste mu okrenuti leđima.
Lifestyle / Seksualnost | 24. 11. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ležeći policajac može zazvučati seksi jedino ako preko njega nikada niste prešli. U slučaju ove, nazovite je, cestovne nevinosti, pomislit ćete na frajera u uniformi, u formi, s palicom i lisičinama, a pritom u položaju spremnom za akciju.

No, dobro znate da ležeći policajac nema veze s muškarcem sa six packom, spremnim za seks, već je riječ o izbočini na cesti zbog koje morate osjetno usporiti ne bi li sačuvali gume, ležajeve, amortizere i vlastite bubrege, piše She.hr

Na ležećeg policajca više nikada nećete gledati istim očima

Ipak, isprobate li položaj u seksu iz teksta ispod, na ležećeg policajca više nikada nećete gledati istim očima. Štoviše, zatitrat će vam osmijeh na rubovima usana svaki put kad usporite, ne bi li preko njega prešli. Na: “Što se tako zagonetno smiješ?” koje će u tom trenutku doprijeti sa suvozačkog sjedala – od mame, susjede ili nedajbože muža (tad ste već u problemu. Da zna o čemu se radi, nasmijao bi se zajedno s vama), k’o iz puške ćete ispaliti: “Ništa, ništa!”.

No, dosta okolišanja. Poza koje se preporučuje je, pogađate, ležeći policajac. Vrlo je jednostavna za izvedbu i ne postoji niti jedna isprika, niti jedno “ali” za kojim biste posegnuli, da se u njoj ne okušate. Čak i ako nemate partnera za seks, ovu pozu možete uvrstiti u vašu dnevnu rutinu brige o sebi. I to bi bio jedini slučaj u kojem ne biste bili u prekršaju (ne mislimo prometnom) u trenutku dok prelazite preko ležećeg, a muž vas upita što se tako slatko smijete…

Ležeći policajac u krevetu

Ova poza ustvari je pojednostavljena doggy poza. Umjesto da nažuljate svoja koljena i riskirate šljive na njima pa poslije hodate u hlačama, umjesto da ponosno u suknji pokazujete noge, doggy pozu zamijenite ležećim policajcem.

Vaše je da legnete potrbuške, a ispod zdjelice stavite jastuk kako biste se izdigli od poda ili madraca. Upravo jastuk zaslužan je za ime ove poze. On i u krevetu, kao i na prometnici, ima ulogu uspornika, ali i dovodi ženu u položaj u kojem će intenzivnije doživjeti orgazam jer se u njoj tijekom penetracije intenzivno stimulira G točka.

Intenzivno stimulira G točku

Ova poza odlična je za muškarce koji nisu pretjerano obdareni. U njoj će svojim partnericama priuštiti iznenađujući užitak jer će bez problema penisom dosegnuti G točku, što u mnogim drugim seksualnim položajima nije slučaj.

Savjetujemo vam da ne legnete svom težinom na jastuk, nego lagano zdjelicu podignete kako biste i vi bili aktivni, možda i diktirali tempo, u svakom slučaju bolje osjetili penetraciju, a vaša G-točka stimulaciju.

Muškarac je u ovoj pozi straga, kleči i drži partnericu za struk, bokove ili se rukama oslanja na krevet, odnosno pod (ovisno o tome na čemu ležite). Ako želite intenzivniji podražaj skupite noge, a on neka vas klečeći opkorači. U ovoj varijanti vi ste na strateškom mjestu uži. Ne zaboravite na lubrikant čak i ako nemate problema s prirodnom lubrikacijom. Začinit će seks. Druga je opcija da raširite noge, a on klekne između njih te iz te pozicije penetrira u vas.

Odlučite li se solo poigrati s ležećim policajcem, za penetraciju upotrijebite vibrator. Vibrator možete koristiti i za vrijeme seksa. Položite ga na jastuk koji ste podmetnuli pod zdjelicu. Neka bude točno na pubičnoj kosti. Sada ga upalite… Ako vam je podražaj u ovoj varijanti preintenzivan prvo na krevet/pod položite vibrator pa onda jastuk.

Osim što je jednostavna, poza ležećeg policajca jedna je od onih u kojoj možete biti vrlo bliski s partnerom, bez obzira na to što ste mu okrenuti leđima. Može vas ljubiti u leđa, ramena, kosu, ali i lice i usta ako okrenete glavu. Može vas i masirati… Također, legne li na vas, dodirivat ćete se cijelim tijelom.

Postoji li išta intimnije od toga?

Ponekad su najjednostavnije stvari ujedno i najbolje. Ako nešto funkcionira, ne treba komplicirati, već što više prakticirati, a upravo je to slučaj s nepravedno podcijenjenim ležećim policajcem.

Kopirati
Drag cursor here to close