Umiranje romantike

Koliko traje romantika?

Anketa sugerira da nakon desetljeća braka, romantika često umire, a partneri postaju preopterećeni dnevnom rutinom
Lifestyle / Seksualnost | 28. 04. 2021. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Romantika je važna stvar u vezi, jer ako je nema, vjerojatno će i veze jednostavno nestati, no kada je zapravo romantici kraj? Ne mora nužno značiti da je i kraj veze, no znanstvenici tvrde da znaju i točan broj godina...

Romantika traje točno 10 godina i 11 mjeseci, a parovi će možda osjetiti olakšanje nakon onih ključnih 7 godina braka... no, tad si tek postaju dosadni, vjerovali ili ne.

Anketa sugerira da nakon desetljeća braka, romantika često umire, a partneri postaju preopterećeni dnevnom rutinom, piše Metroportal.

Četvrtina ispitanih izjavila je kako im je brak izgubio onu početnu iskru, jer se više ne zamaraju zajedničkim izlascima i romantičnim gestama. Petina parova priznala je da im je seksualni život došao do točke gdje više nema uzbuđenja.

Studija provedena nad 3000 vjenčanih parova pokazuje da je svakog šestog od deset, trebalo podsjetiti zbog čega su zapravo i ušli u brak s partnerom.

Glasnogovornik stranice za online upoznavanje, koja je provela istraživanje objašnjava: "Potreban je onaj poseban netko kako bi se odmaknulo od svakodnevn

Kopirati
Drag cursor here to close