Kako prepoznati

Fejk ljubav - Osam suptilnih znakova lažnih odnosa

Ovi znakovi ukazuju na to da vaš partner možda glumi ljubav prema vama.
Lifestyle / Seksualnost | 31. 07. 2021. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste uvjereni da kako ste u ozbiljnoj i predanoj vezi, a na vaše iskreno "Volim te" dobijete odgovor "Ovaj, hmmm... a ha", vjerojatno će vam se upaliti crvena lampica i počet ćete se pitati li druga strana iskrena i otvorena prema vama kao što ste mislili da je. Ali njihova nesposobnost da vam se otvore u vezi svojih osjećaja svakako bi vas trebala natjerati da razmislite. Ovi znakovi ukazuju na to da vaš partner možda glumi ljubav prema vama.

1. Na društvenim mrežama je sve super

Objavljivanje slike za slikom na Instagramu pokazujući kako ste sjajan par ogroman je znak nesigurnosti. Osim toga, ako je vaš partner samo dobar i pažljiv prema vama kada ste vani s prijateljima, svakako bi se trebali zapitati zašto njihova naklonost prestaje kada ste sami u kući.

Dakle, ako geste ljubavi prestanu i iza zatvorenih vlada zavlada tišina, onda vaš partner voli prirediti "ljubavnu predstavu" koju društvo može vidjeti, piše Živim.hr

Moguće je i da vaš partner mjeri svoju sreću prema razini uspjeha vaše veze. Dakle, ako ljudi na društvenim mrežama komentiraju kako ste sjajan par, to je za njih sreća te misle da je vaša veza uspješna sve dok se vaša online prisutnost percipira pozitivno.

2. Vaši razgovori su sušniji od Sahare

Zdrava, duboka veza zahtijeva da oba partnera budu otvorena za razgovor o sebi i svijetu oko sebe. Međutim, vaš partner ne započinje razgovor osim ako mu nešto ne treba od vas. Čak i kada pokušate pokrenuti raspravu čini se da je potpuno nezainteresiran za ono što kažete. Apsolutno nema napretka u temama, pa čak i teme koje dotaknete su dosadne i kratke.

3. Pokušavaju promijeniti vas i vaše navike

Možda vam se ne sviđaju baš sve osobine koje ima druga strana i to je u redu. Međutim, u lažnim vezama vaš partner će vjerojatno htjeti promijeniti stvari koje im se ne sviđaju kod vas. U osnovi, traže od vas da žrtvujete sebe kako biste mogli zadovoljiti njih i njihove potrebe.

4. Ne rješavate zajednički probleme u vezi

Sukobi i nesuglasice uobičajeni su u odnosima, a za njihovo rješavanje potreban je rad oba partnera. Oboje morate prihvatiti svoje odgovornosti i susresti se negdje u sredini. Međutim, vaš partner nije zainteresiran za bilo što od toga, a obično samo odšeta, čekajući da se oluja smiri. Jednostavno ga nije briga za slušanje vaših briga. No, ako se istinski volite trebali biste se zabrinuti kako vaši postupci utječu na drugu stranu i jeste li partnera ili partnericu možda nečim povrijedili.

5. Niste im prioritet

Vaš partner prečesto otkazuje zajedničke planove, navodeći smiješne izgovore? Iako je poneko otkazivanje planova normalno, kada se takvo ponašanje predugo nastavlja, onda im možda niste dovoljan prioritet. Ne radi se o ludim aktivnostima ili zajedničkim izletima s prijateljima, već o stvaranju dubokih korijena. Dakle, ako vas pitaju da idete na dugo pješačenje ili na plažu zajedno, pokušavaju provesti kvalitetno vrijeme s vama. Možda čak promijene svoj raspored samo da biste proveli zajedničko vrijeme u danu? E, to se računa.

6. Prečesto spominju bivše veze

Postoji mogućnost da vaš partner nije prebolio bivše i da ste samo "oporavak". Trebali biste posumnjati u to ako puno govore o svom bivšem ili, još gore, uspoređuju vas s njima. To je jasan znak da su im glava i srce zapeli u prošlosti i da vaša veza služi kao distrakcija. Možda samo žele ojačati svoj ego nakon što im je propala prošla veza.

Još jedan znak da su njihov um i srce negdje drugdje je ako izbjegavaju kontakt očima s vama. Grljenje i fizička bliskost ne znači nužno da je njihov um prisutan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close