Isprobajte

Četiri savjeta kako se iščupati iz 'prijateljske zone'

Donosimo 4 načina koja vam mogu pomoći da izađete iz prijateljske zone.
Lifestyle / Seksualnost | 28. 05. 2021. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerojatno se svima barem jednom dogodilo da su zapeli u 'prijateljskoj zoni', a htjeli su nešto više. Iz te zone je teško izaći, ali ipak postoje neki trikovi koje možete isprobati kako bi pokušali odnos podići na višu razinu.

Zapeti u 'prijateljskoj zoni' može biti prilično frustrirajuće ukoliko se nadate romantičnom odnosu.

No kako bi napravili prvi korak prema podizanju odnosa na viši nivo, prvo se morate malo odmaknuti.

Donosimo četiriDonosimo 4 načina koja vam mogu pomoći da izađete iz prijateljske zone. načina koja vam mogu pomoći da izađete iz prijateljske zone.

1. Održavajte distancu

Nemojte im uvijek biti na raspolaganju i ne zaustavljajte svoj život zbog njihovih potreba.

Upoznajte ih s tim koliko vrijedite tako što ćete se na neko vrijeme odmaknuti i pružiti im priliku da im počnete nedostajati, a tako možda shvate i da imaju neke osjećaje prema vama.

2. Učinite ih ljubomornima

S obzirom da ste uvijek tu za njih i imaju osjećaj da ćete biti tu bez obzira na sve, stanoviti netko s kim ste zapeli u 'prijateljskoj zoni' bi vas mogao početi uzimati zdravo za gotovo.

Kako bi im omogućili da shvate kako ima i drugih koji bi vas mogli 'preoteti', pokušajte više komunicirati s osobama drugog spola i učinite ih ljubomornima.

3. Nemojte ispadati očajni

S obzirom da ste dobri prijatelji, mogli bi pasti u napast i otkriti svoje osjećaje. Zbog toga bi mogli ispasti očajni. Izbjegavajte biti nametljivi i nemojte im dopustiti da iskoriste vaše slabosti.

4. Nemojte ih učiniti centrom svog svemira

Nemojte ih idealizirati i stavljati na pijedestal. Živite svoj život i fokusirajte se na svoju dobrobit umjesto da ste opsjednuti time kako ćete ih natjerati da se zaljube u vas.

Ako imaju neke osjećaje prema vama, shvatit će to prije ili kasnije bez toga da se vi pretjerano trudite oko toga, piše Pinkvilla.

Kopirati
Drag cursor here to close