'Schweppes Story Hall of Fame'

Zoster najbolji u Sarajevu

Uvertira je to u festivalsku atmosferu kojom Sarajevo odiše svakog kolovoza, ove godine je organizirana u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom
Lifestyle / Zabava | 16. 08. 2019. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najglamuroznija red carpet zabava pod nazivom ''Schweppes Story Hall of Fame'' održana je u četvrtak u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja BiH u Sarajevu.

Uvertira je to u festivalsku atmosferu kojom Sarajevo odiše svakog kolovoza, ove godine je organizirana u partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom, te pokroviteljima Schweppes i Prirodnom kozmetikom Gloria.

Veličanstvenim crvenim tepihom glamurozne zabave koju je najpopularniji hrvatski lifestyle tjednik Story poklonio glavnom gradu naše zemlje, prošetale su brojne domaće i regionalne zvijezde, kao što su Hanka Paldum, Božo Vrećo, Tijana Dapčević, Tarik Filipović, Amra Silajdžić i mnogi drugi. Njihove odjevne kombinacije s potpisom poznatih domaćih dizajnera, vladale su crvenim tepihom i ambijentu činili istinski svjetskim, priopćeno je iz agencije Via Media.

Foto: PR / Story Hall of Fame u Sarajevu

Kao središnji sadržaj večeri, Story je i ove godine dodijelio nagrade najboljim bosanskohercegovačkim glumcima, pjevačima i tv osobama. Nagradu za najbolju dizajnericu odnijela je Dalida Karić Hadžiahmetović, najbolje TV lice Lana Stanišić, najbolju redateljicu Aida Begić, najboljeg glumca Krešimir Mikić, najbolju glumicu Gordana Boban, najboljeg sportaša Amel Tuka, najbolji bend Zoster, najbolji pjevač Božo Vrećo, najbolju pjevačicu HankaPaldum, a životno djelo Jasna Diklić.

Ove godine Story je uveo i novu kategoriju #samechances, kojom se nagrađuje rad pojedinca na stvaranju jednakih uvjeta za sve, kao i nesebično zalaganje za ravnopravnost u svakom pogledu, a ovogodišnja dobitnica prve ovakve nagrade bila je Amra Silajdžić Džeko. Tako je Storyjev bh. Hall of Fame dobio 11 novih stanara, koji su kući ponijeli originalnu statuu, djelo suvremenog umjetnika Ivana Fijolića.

''Pozitivne reakcije koje smo primali i mjesecima nakon prošlogodišnjeg crvenog tepiha bile su nam motivacija da ove godine napravimo još više. Večeras smo ponovo oživjeli magiju našeg prijateljstva sa Sarajevom, čije priče pratimo i koje je svakodnevna inspiracija nama, ali i svim našim čitateljima. Istinski nas usrećuju osmijesi na licima naših večerašnjih gostiju i sretni smo što imamo priliku da doprinesemo stvaranju festivalske atmosfere u srcu BiH. Zaista jedva čekamo sljedeću godinu, kada ćemo imati priliku nastaviti tradiciju red carpet druženja'', izjavio je zamjenik glavne urednice lifestyle tjednika Story, Enio Dellavia.

Foto: PR / Story Hall of Fame u Sarajevu

Spektakularna dodjela nagrada, upotpunjena čarobnom atmosferom Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja, završila se druženjem uz glazbu sjajne Aide Mušanović.

Schweppes Story Hall of Fame red carpet zabava jedinstvena je prilika da se brojne bh. zvijezde i uvaženi sudionici društvenog života sretnu na najboljoj lokaciji u Sarajevu i provedu nezaboravne trenutke. Prilika je ujedno poslužila i kao savršen uvod i zagrijavanje za Sarajevo Film Festival, koji svake godine Sarajevo pretvara u centar svijeta kad su u pitanju film, zabava i noćni život.

Ljestvica očekivanja i znatiželje za sljedeću godinu je podignuta za stepenicu više, a kakve planove krije tim najpopularnijeg hrvatskog lifestyle tjednika, ostaje nam da vidimo iduće godine, priopćeno je iz agencije Via Media.

Kopirati
Drag cursor here to close