Opa

Vrelo ljeto pred Mostarcima: Stižu Dragana Mirković, Hurricane, Lapsus band, Jala i Buba, Halid Bešlić...

Sezonu koncerata otvara Dragana Mirković 16. srpnja.
Lifestyle / Zabava | 07. 07. 2022. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da Mostarce čeka vrelo ljeto svjedoči i 'Mostar 2022 Elite Festival'. Naime, u sportsku dvoranu Midhad Hujdur Hujka u Sjevernom logoru stižu neka od najpopularnijih imena regionalne glazbene scene.

Sezonu koncerata otvara Dragana Mirković 16. srpnja.

"Pitaju me u mom kraju", "Sad i zauvek", "Plači zemljo" odzvanjat će mostarskom sportskom dvoranom te vratiti Mostarce u neka prošla vremena.

Dvanaest dana nakon u Mostar stiže jedna od najpopularnijih ženskih grupa regije.

Popularne djevojke iz grupe Hurricane posjetit će Mostar 27. srpnja te održati koncert zajedno s Inasom.

Dan nakon, 28. srpnja, rezerviran je za Slobu Radanovića. Mladić koji je posebnu slavu stekao posljednjih godina ujedno je i miljenik publike, posebno ženskog dijela.

Da nije jedini, svjedoči i euforija uoči nastupa Lapsus banda koji će biti održan 30. srpnja. Uz dečke iz Lapsusa Mostarce će rasplesati i popularni Amar Gile.

Također, jedna od najvećih srbijanskih zvijezda ponovno stiže u Mostar. Naime, Seka Aleksić svoj koncert održat će u utorak, 2. kolovoza, a uobičajeno tražit će se i ulaznica više.

Slična situacija vrlo vjerojatno će biti i uoči nastupa najpopularnijeg dvojca u regiji Jale Brata i Bube Corellija koji će svoj koncert održati u petak 5. kolovoza.

Festivalsku sezonu zatvara domaća zvijezda Antoniette Čerkez te kralj narodne glazbe Halid Bešlić koji će u Mostaru koncert održati 6. kolovoza. Mostarci će nakon dugo vremena imati priliku zapjevati s Halidom neke od najpopularnijih hitova poput "Romanija", "Hej zoro", "Dvadesete"...

Čini se kako su organizatori mislili na sve generacije, a jedno je sigurno, dobre zabave neće nedostajati.

c
Kopirati
Drag cursor here to close