Razvela se

Vratila se starom životu: Skinula je burku i vratila se nastupima

Lifestyle / Zabava | 22. 09. 2017. u 07:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Janet Jackson objavila je u svibnju ove godine kako se rastaje od katarskog milijunaša. Godine života po islamskim pravilima Janet je odlučila zamijeniti svojim starim životom pa se ponovno vratila na pozornicu.

Prema pričama očevidaca, na koncertu u Austinu, u sklopu turneje State of Mind, Janet se ponovno smije, a uživala je i u čaši crvenog vina. Veliki je to odmak od načina na koji je živjela pet godina, tijekom braka s Wissamom Al Manom, piše Dnevnik.hr.

Tijekom braka se udaljila od prijatelja i obitelji, a osjećala se zatočeno. Ipak, tijekom braka se ostvarila kao majka dječaka, što joj je donijelo veliku sreću. Wissama je upoznala u teškom razdoblju života, kada je bila slomljena zbog smrti brata Michaela, ali i prekida duge veze.

Izvukao ju je iz depresije i s njim je živjela kao kraljica. Bili su i jako sretni kad su postali roditelji, no ubrzo je sve postalo lošije. Izvor tvrdi da je Al Mana želio tradicionalnu ženu koja će se pridržavati svih pravila islama. U prilog tome ide činjenica da je Janet tada nosila i burke. No, kada su se restrikcije počele odnositi i na njenu turneju, shvatila je da je to previše.

"Janet je shvatila da zbog svega pati njena karijera. Jednostavno se nije mogla pomiriti s tim da postane žena kakvu on želi", tvrdi izvor blizak pjevačici.

Kopirati
Drag cursor here to close